Julklappsinköp

Imorgon är det första december och julkalendern börjar. Jag måste dra till Väla och köpa julklappar! Detta året tänker jag inte vänta till 20 december innan jag börjar med mina inköp. Studiedag på tisdag, borde kanske dra då? Men jag har prov på fredag som jag måste plugga på och så ska jag baka kinesiska frukostbullar tillsammans med min pappa. Biljetter till Lucia Movie Night släpps på tisdag också, fast det är ju inte förräns på kvällen så det går säkert bra! Jag får försöka vakna tidigare så att jag hinner åka till Väla och hinna med allt annat som är planerat.

Nu får jag forsätta med sammanfattningen till historia-provet. Tänker bli klar med den innan måndag, så att jag kan skriva ut den i skolan. Sen är det bara till att plugga plugga och plugga!!!

//Caam

well hello

Har inte bloggat här på jättelänge ju :O men men, igår så hade vår klass disco för alla i sexårs och uppåt (till sexorna). Det var väl helt okej även fast jag inte hade lust att vara på ett disco, det kändes mer som ett jobb. Men med småbarnen var det grymt roligt :D de dansade, sprang omkring och hade skitkul . De handlade en del också, vilket är till vår fördel höhö. Sen kom fyrorna-sexorna, för det mesta femmor och fyror! Sexorna är för gamla ni vet ^^ Det stod väl lite stilla i början men vi alla vet hur det var i den åldern, jag själv gillade inte såna här discon, jag gick bara dit pga all grypptryck, jag hatade att dansa och handlade för det mesta godis hela tiden^^ kan säga att det är likadant än idag.

Min mamma var en av föräldrarna som stod vakt vid det sena passet, det gick ju jättebra:) förutom en liten tjej som blev ledsen för att andra tjejer var taskiga mot henne -.- sen var det stängningsdags vid nio tiden, vi moppade, sopade och städade! Så himla jobbigt. det är fortfarande ganska smutsigt där men skitsamma 8-) sen så drog vi hemåt. kom hem och kollade på tv, åt choklad och så. sen sov jag ända tills halv tolv och har planer att vara hemma hela dagen idag. var i bibblan igår och lånade några bra böcker :D

imorgon ska jag på julskyltningen i stan med camilla :d ska bli skiiiiiiiiiiiiitkul, älrigt talat orkar jag inte med skolan och alla mina andra vänner, vill umgås med min familj och släkt och bara skita i allt "ytligt" och alla betyg som förresten sätter sån stor ångest på mig.

BYEBYE

/Betts

Helg

Då var det helg igen och på söndag är det julskyltning. Jag har bestämt mig för att vara ute i stort sett hela dagen. Därför tänker jag sitta inne hela dagen imorgon och plugga så att jag kan vara ute på söndagen utan att tänka på allt plugg som måste göras. På tisdag är det studiedag och även då tänker jag sitta hemma och plugga en massa. Jag har tre prov och två inlämningar kvar på terminen. Det känns faktiskt rätt lite, men det kommer säkert komma en massa " du vet att du har *** tills imorgon? " >__<
Ajjah, fick VG+ på mitt japanska-prov. Det är bra, för att vara mig alltså!!! :D. Just nu känner jag mig riktigt pepp inför de tre sista veckorna. Vill ha minst ett VG på de kommande proven och inlämningarna. Det som är svårtast ju nu är Kemi - beräkningar med mol och något sånt. Måste plugga som fan för att skaffa mig ett VG till denna gången. Får jag det, är chansen för ett bra betyg större, även om läraren förväntar att jag skriver MVG på provet -.-'
Annars är det väl rätt lugnt med det andra. Historian är enkel bara jag pluggar lite mer, inlämningen i webbdesign är jag ju i stort sett klar med och sen är engelska recensionen. Jag brukar alltid få VG (+) på det så jag behöver nog inte oroa mig.
Sv-prov på litteraturhistoria idag och hoppas att det gick bra!!

Nu ska jag skriva sammanfattning som föreberedelse inför historiaprovet!!

//Caam

Well...

Då var det väl dags att blogga lite igen. Öppet Hus i lördags blev enligt mig inte alltför lyckad, men tyckte inte att den blev misslyckad heller. Det var inte alls mycket folk i mellan 09-10.30 och lärarnas anledning var att "alla bytar säkert vinterdäck idag " -.-' xD.
Och igår var jag ledig!!!! Det var skönt att få sova ut lite och sen blev det mycket plugg inför Japanska provet som jag hade idag. Det gick hyfsat bra, läraren sa " det ser ut att vara VG ". Well, that's GREAT!!!!
Ajjha, var ute en sväng med Zinajda igår kväll också. Satt och fikade lite på Seven Eleven, blabla, sen kom en man in och så hände det en massa saker, inga allvarliga. Jag tänker inte skriva vad som hände för det vore lite taskigt mot Zinajda, menmen det är sånt som händer.

Prov i svenska på fredag, i Historia nästa vecka och Kemi veckan därpå. Sen är det nog bara lite inlämningar som är kvar...
Nu måste jag ju ta och berätta att jag och Betty har bestämt oss för att gå på "Lucia Movie Night " på SF. Ouff, det kommer bli såå SPÄNNANDE hahhaa, nu gäller det bara att hålla utkik så jag vet när biljetterna släpps!!!!!

//Caam

SNÖ ftw. :D

Så, äntligen var det helg. Öppet hus imorgon och studiedag på måndag. NICE! Fick reda på att jag även har en studiedag på tisdagen v.49, ännu bättre :D
Veckan har konstigt nog gått otroligt snabbt, hade livräddning på idrotten i onsdags, det var rätt nice. Nästa vecka är det prov i japanska och svenska, veckan därpå har jag prov i Historia. Menmen, jag hoppas att det går bra iallafall!

Kollat de senate avsnitten av Prison Break, och det blir faan mer spännande för var avnitt xD. Tankade hem " Alvin and the chipmunks " som jag tänkte kolla på senare.

Imorgon ska jag sitta i ett klassrum tillsammans med några andra + idrottsläraren och informera niorna om idrott. Sen kommer jag ha rast i typ två timmar innan jag får gå hem...>.<

Det snöade i Helsingborg idag! Och inte var det lite, rätt mycket faktiskt ^^ fast det håller nog på att smälta bort lite nu... =/

Ajjah, nu ska jag leka lite med gitarren och kolla film efter det ^^

//Caam

Left And Right

Min tur att blogga lite nu kanske...Dagens lektioner har väl varit helt okej! Började med Webbdesign, fortsatte på hemsidan. Prov i Fysik därefter >.<, det var svårt, svårare än första provet och enligt läraren så är "det första momentet i Fysik det svåraste", yeah right -.-'.
Ajjha, minst ett G är det! Efter det var det lunch, åt lite och sen var det dags för Kemi. Jag repeterade iallafall inför provet om tre veckor..
Vet ni vad? Läraren sa att jag kan fixa ett MVG i betyg om jag bara pluggade mer? Haah? Shit, det kunde jag verkligen inte tänka mig...iallafall inte just nu när det vi går igenom är svårt. Menmen, om chansen finns, så varför inte ta det? :D :D

Matte därefter, började med Algebra, genomgång på mer än halva lektionen...segt..
Engelska efter, fortsatte att kolla på filmen, imorgon blir den recensionsskrivning. Utvecklingssamtal på onsdag också >.<

Stack till hemspråk, sen var jag med Betty ^^.

Ajjha, nu ska jag göra annat

//Caam

freeziiiiing cold

Nu är det veeeerkligen vinter så jävla kallt det var idag!!! frös ihjäl fastän jag hade vinter jacka. men men, efter skolan stack jag till GA för att jag skulle till camomillates hemspråk, så var jag där och väntade på henne. sen gick vi och käkade på max. deras cheeseburger va fan billigare än mcdonalds idag :O 10 kronor bara. efter det handlade jag lite saker sen stack jag hem. har varit kul men så jävla kallt. svinkallt. och vet ni vaad? vi träffade camomillates japanska lärare Yumiko, som förresten min syrra o kusin också har haft. detta hände:

först sa vi ju hej och camilla snackade lite med henne sen:
camilla: Vet du vem detta är? *pekar på mig*
Y: e det mamma? haha
Jag o cam:hahah?
Y: syster?
jag: neej jag är helena laus syster, en av dina före detta studenter
Y: jahaaaaaa. jaaa är du storasyster eller?
Jag: nej.. :'( lillasyster.
Y: ja.. men hon är liten hehe men helena är duktig
Camilla: ja. det är jag också :D:D:D:D:D:D:XDXDXD
Y: jahahahahhaha ja du har bra närvaro :)

HAHAHHAHAA

ja. men vet ni vaad. på torsdag är det simmning :O 1. vill inte visa min kropp 2. kan inte dyka 3. DET ÄR LIVRÄDDNINGSKIT!!!!!! paniiiiiiiiiiik

/betttttts

Öppethus

Idag var det då öppethus för några av skolorna i skolstaden, nicolai och olympia. Jag och mina vänner stack dit och kollade, det var riktigt intressant och det fanns många som berättade information. Vi gick till Nicolai först och där kollade vi på handelsprogrammet, samhälle (trade & service?), samhälle inriktning samhälle och några andra. Det som jag just nu är mest intresserad av är samhälle inriktning samhällsvetenskap (om det nu var den vi besökte idag...?) , men iallafall så är jag det bara för att det verkar vara en bred linje för mig som ska plugga vidare, och för att de verkar studera sånt jag tycker är intressant. Dessutom verkar deras sätt att jobba mycket roligt och lärorikt. Hon som berättade om sp sa att de argumenterade mycket, fick ta ställning till frågor om saker som sker i världen och så sa hon att tvåorna just nu höll på med något arbete/projekt som i slutet skulle innebära att de skulle låtsas vara representanter för olika länder också skulle de låtsas ha ett FN-möte!  låter roliiiigt!

Sen gick vi också till olympia, vilket var en mycket konstig och liten skola. Det var någon konstig "aura" över hela skiten hahaha, nej men usch, det verkade så ofräscht. Sen har de inte heller något speciellt som intresserar mig. Just nu blir det förmodligen nicolai och samhälle där..... men jag vet ännu inte, för vi har fått så lite information. man kan säga att vår syo suger när det gäller information vi BEHÖVER. hon är dock inte snål med sån skit hon redan berättat i åttan. AAAAH blir så arg på henne nu! därför så måste vi ut och kolla mer. vi har en två chanser till, en på onsdag då vi ska gå på gymnasiebesök @ nicolai, och på lördag nästa vecka då det är öppethus på tycho brahe..

jag har egentligen en massa läxor men jag orkar inte göra dem. har en uppsats, redovisning ca 20 tal på matten, spanska prov på fredag och några praouppgifter att göra.

förresten. fick en haribo-jul-kalender av mamma idag!♥ nu behöver jag bara köpa två till vanliga choklad, då käkar jag ca tre olika godisar varje dag ♥ "PEEEEERRRFETTO" som min spanishlärare hade sagt XD

/BETTS

Esp guitar

Nu är det äntligen helg och allt jag har planerat är att plugga! Har Fysikprov på måndag, egentligen fattar jag rätt mycket redan nu, men öva måste jag!  Det är tur att det bara är ett prov. Vecka 48, har jag två prov, japanska och svenska. Menmen, det är bara till att kämpa och hoppas på det bästa!
Nästa lördag är det Öppet Hus på Tych, så ni som läser bloggen, har tid och vet vart det ligger så är ni välkomna ^^. Klockan 9-12!!!!

Ajjah, borde titta på filmen "First Knight " som jag ska skriva recension på under veckan...

//Caam

Wake up happy

Nu kommer en liten mer detaljerad blogg om min dag i skolan. Började med en relativ lugn sv-lektion, vi läste om Jonathan Swift's liv och hans syn på uppfostning. Redovisade även nyheter, det var helt okej. Slutade,hade rast och sen var det dags för webbdesign. Gjorde en logga och sen började jag med framsidan...
Engelska, forsatte på filmen som de började kolla på igår. Jag var dock på läkar besök, så får väl kolla filmen här hemma. Ska ju skriva recension på den sen....

Historia och dagens sista lektion, blev inte lyckad. Läraren blev sur och lämnade klassrummet. Vi hade alltså ingen seriös lektion. Har läxprov på fredag om feodalism, så måste läsa en massa.

Efter skolans slut stack jag hem, åt en macka och sen tog jag bussen till Betty. Hon praoade på Burger King, så jag åt en BKool och väntade på henne. Vad vi gjorde sen har vi redan berättat.

Men det var nice och jag hade trevligt ^^

Nu ska jag plugga lite, kolla senaste avsnittet av Prison Break - omg jag tror jag börjar bli beroende .__:

//Caam

Burger King o Skola

Jag o Betty sitter nu i hennes rum. Jag har varit i skolan och det var kaos .__. . Betty har jobbat häcken av sig, iallafall enligt henne. Jag har dock haft det rätt lugnt, berättar om min dag mer detaljerat senare...

Vi har inte gjort mycket, bara softat och ätit nötter, hihi...Ska dock snart hem, måste äta, duscha och plugga -.-

Nu ska Betty skriva lite....

mehh oh orka -.- anywayså har jag och elmo döööööött idag :O shit vilken lunch!! jag har friterat en stor mängd friterbara grejer -.....- imorgon kommer vi att få det jobbigt då de ska ändra sitt kassasystem, vilket betyder stress stresssssss.

men men nu ska vi dra. hejdå !

/C OCH B

Prao på burger king nästa ;)

Imorgon börjar min praovecka på burger king. Jag vet att det kommer bli jooooobbigt :/ det enda positiva är jobbtiderna, men jag känner på mig att de kommer ändra på det imorgon -.- imorgon så börjar jag iallafall nio! YEY....

var nyss hemma hos agnesa och kollade på gossip girl and shit, gud vilken huvudvärk jag har fått :S jag tror det är migrän för det gör så otroligt otroligt ooooooont. hoppas det går över snart :) Förresten så snackade jag med Agnesa om att jag ska göra om mitt rum, shit så fint jag ska fixa det!!!! är trött på hela skiten ;(


jag och agnesa :)

/BETTS

Everday Things Are Getting Closer - Going Faster Than A Rollercoaster

Idag har det varit en rätt skön dag, precis som jag vill ha det. Var ute en stund med Melissa, gick runt i stan och så, det var nice. Var även på Bogarts, tänkte ställa lite frågor till dem, men de hade inte tid, får dra dit på måndagen istället, jag har ju trots allt sovmorgon till 12.20!!!
Imorgon ska jag baka lussebullar, plugga och förbereda mig inför redovisningen på tisdag. Nu hade jag tänkt kolla på film och sen sova..

//Caam


Jag har jobbat.

HELLU alla skyblogg läsare :)

jag har inte bloggat på denna bloggen alls, har ju praoat hela veckan på City gross, har varit såååå trött :/ men nu så är jag piggare. Ja, vad ska man säga. det är jobbigt att jobba. men det funkar väl, anyway så har Camomillate skrivit flera inlägg ser jag ;D

mm, ni kan läsa mer på min blögg om ni vill.. där står det en massa och bilder finns det också.

en sak har jag sparat till er:


UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH, den här äckliga kalendern hänger i tjejernas omklädningsrum på  city gross! WAHAHAHAHAHHA.


/BETTAN

Stratocaster

Onsdag,halva veckan har gått. Dessa två dagar har varit rätt lugnt i skolan, och jag börjar trivas mer och mer i klassen, finns dock fortfarande idioter som jag irriterar mig på men pallar bry mig om dem.
Hade redovisning idag med, och en på tisdag. Ouff, jag tycker inte om att redovisa, men det har iallafall blivit bättre. Hade cirkelträning idag på idrotten, det var riktigt jobbigt. Olika stationer med olika träningsmoment för muskler, vi arbetade non stop i 1min 30s, vilade 30s och fortsatte. Jag var förresten den enda tjejen på idrotten idag, det tycker jag är nice. :D

Nu tänkte jag skriva upp antal prov/inlämningar osv vi har innan jullovet, bara för att det blir lättare för mig att planera vilka dagar jag ska plugga för ämne.

Prov i Japanska v.48
Prov i Historia v. 49
Prov i Svenska v.48
Prov i Fysik v. 47
Prov i Kemi v.50
Prov i Fysik(?) v.51

Inlämning i Engelska v.49?
Inlämning i Webbdesign v.51

Osäker om vi ska ha fysikprov de veckorna, som det ser ut nu så blir det säkert framflyttat, iallafall det sista. Iallafall, det är rätt mycket nu, tänker sitta hela v.46+ v.48 + v.49 och plugga plugga. Webbdesign blir lite svårt att göra här hemma, så måste göra allt på lektionen istället, bara jag hinner klart med >.<

Var och tränade innan också, så snacka om att jag kommer känna värsta träningsvärken imorgon. Eller, jag känner redan nu att det börjar ömma lite.
Ajjha, nu ska jag kolla på Prison Break ^^

//Caam


Skolan har börjat....igen

Då var jag tillbaka till skolan igen, sju veckor varav två studiedagar och sen är det jullov! Vårterminen kommer bli betydligt skönare eftersom det är fler lov än vad det är under höstterminen. Sommarlov och sen går jag sista året på gymnasiet, detta kommer gå sjukt snabbt känner jag på mig.

Ingen webbdesign imorse, vilket innebar sovmorgon. Fysiken var helt okej, vi labbade om "hävarm-ngt", ajjha, slutade lektionen, käkade lite och sen var det Kemi. Lektionen var precis som alla andra lektioner vi har när det är Kemi.
Matte repeterade på ekvationssystemet, well, börjar få in det nu.
Engelska - redovining...det gick väl bra, önskar dock att jag hade tittat upp fler gånger...

Sen har det nog inte hänt mycket mer, kom hem, stack till Bogarts för att fråga om de vill ställa upp på mitt projekt till Webbdesign, det ville de och så har jag det klart. Återstår bara till att göra själva hemsidan också..

//Caam


Sometimes it feels like the worlds on my shoulder la laaa

Sitter här och lyssnar på Eminems låtar, det var faktiskt länge sedan. För kanske två eller tre år sedan gillade jag hans låtar jättemycket, men nu har jag tappat intresset. Visst, vissa låtar är ju fortfarande bra, men jag lyssnar nog hellre på något annat.
Satt förresten och läste Candide innan, som tyvärr är väldigt tråkig, menmen, det är snart utläst iallafall :D. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och samla krafter inför skolan på måndagen. Det blir säkert bra!

Snart ska jag äta och senare kanske jag drar ut med Zinajda till TH för att äta glass *-).

//Caam

HP F4272

Hej!

Idag var jag och köpte en ny skrivare, det blev en all in one skrivare från HP. Äntligen kan jag skriva ut mina skolarbeten osv. Nu är den färdiginstallerad! ska äta och duscha, sen fortsätta på mitt SO arbete!


ha det bra


Såhär ser den ut :)


Scannern/kopiatorn.


pro-bilden :)


BYEBYE

/Betts

RSS 2.0