Results

Jag klarade nationella i matte C med god marginal ^^. Fick 17 poäng sammanlagt och 4 av de VG-poäng.( 12poäng var G..) Hade jag fått fyra VG-poäng + tre övriga så hade jag fått VG. Med andra ord så var jag inte såå långt ifrån :D och jag har förbättrats enormt. Tänk...jag failade på matte A, klarade med marignal slutprovet i matte B och matte C var ett "starkt" G. Haha...jag kanske har svårt..för lättare grejer? xD

Hm, tycker faktiskt att matte har börjat bli liite roligare, faktiskt. Eller det är kul att sitta klura på ett tal ( även om jag blir irriterad av att få fel svar x antal gånger...) men när man väl klarar uppgiften så ja är det ju kul :-).

Anyway...matmarknad i Helsingborg igen. I stort sett samma mat som förra året, och det är fortfarande sjukt dyrt...så not worth it..

Var på stan med Betty idag :D. Hon köpte klänning till bröllopet och jag köpte tights + en klänning(?) till studenten! SNART är det MIN tur att springa ner för trapporna...

Just det, eftersom jag är klar med allt i skolan så har jag inga lektioner varken på måndag eller tisdag ^^.

Hm, Sverige är inte vidare i Eurovision...oväntat? Njaa...

// CAMILLA

Np Matte C

Har inte suttit så mycket vid datorn den senaste tiden. Eller ja två- tre dagar. Anledning 1 är att Internet inte har funkat, och att jag hade nationella i matte C idag.
Provet var enklare än vad jag förväntat mig, men HATAR att jag gör såna slarvfel som jag typ upptäcker efter att jag lämnat in första delen...den utan miniräknare.
Annars så ja, klarade rätt mycket på den sista frågan, som är den som tar "en timme" att lösa helt. Ja, jag är nästan 100 % säker på att jag klarade det ^^.
För övrigt så har jag  stor lust att avaktivera mig från datorn, facebook, Internet och ja allt som datorn underhåller mig med. Kanske lite sent påtänkt nu med tanke på att jag i stort sett "gått klart skolan" och NU har tid till att göra vad jag vill. Menmen, ska försöka att inte sitta så mycket vid datorn, trots att skolan är klar...trots att det är sommarlov snart och trots att jag inte har något annat att göra...
Så...om uppdateringarna dröjer länge så vet ni vad det beror på :p

//Camilla<3


Fredag..

Finally FRIDAY. Imorgon ska jag till Väla med Betty och förhoppningsvis hitta det sista "lilla" som jag behöver till bröllopet, som btw ska bli kul! :D

Anyway, har inte haft en vidare tuff skolvecka och det ser ut att bli lugnare skolvecka. På tisdag är det matte nationella som gäller, sen på torsdag/fredag redovisning i Virutella mijöer. Ja, det verkar som om allt annat är avklarat, i stort sett och det är typ två veckor kvar på terminen..

Ja, snart är det slut på trean. Sen lämnar jag det "trygga" bakom mig och går på det "riktiga" studentlivet. Hm, jag har abosolut ingen aning om vad jag ska göra ifall jag inte kommer in på något till höst...so screwed

// CAMILLA

Tidig morgon

Börjar skolan om 25 minuter. Jag gick upp tidigt idag bara för att jag hade tandläkartid halv åtta. Hm, sista gången innan jag måste betala nästa år o.O. Dock kommer jag få ett erbjudande om fortsatt tandvård för ett visst pris. Låter som en bra idé tycker jag, annars går man inte till tandläkaren om man inte har värsta ont eller så.
Så det blir en bra deal med fortsatt undersökning varje år ^^.

Anyway, skönt väder idag och jag slutar tidigt! Idag måste jag förutom åka med Betty till ÖoB också träna! Lite segt att jag inte har gjort det denna veckan... måste dock gå dit idag, imorgon och på fredag, för under helgen ska jag isolera mig här hemma för att plugga inför nationella i matte C :-)

Nu borde jag röra mig mot skolan! Börjar snart o.O

// CAMILLA

Update...

Har suttit och försökt jobba med en ny banner till bloggen. Men jag har inte fått det riktigt till att fungera så publicerar inte den ännu. Håller på att lära mig alla koderna just nu, och det är ju CSS? som de kör med...med andra ord så lär jag mig det i skolan just nu, haha.

För övrigt så har jag nationella i matte C nästa vecka, så det blir mycket plugg denna veckan. Satt nu i helgen och pluggade och som det ser ut nu så kommer jag nog att klara det :D. Menmen, läraren tycker att de nationella proven blir svårare för varje gång så ja...vi får se..

Nu ska jag plugga lite matte, sen sova!

Långhelg..

Jag fick redovisa själv idag ändå. Jag hatar att redovisa, speciellt om jag måste göra det själv för att mina
gruppmedlemmar inte dyker upp.
Sms:ade Kit imorse och han babblade en massa om att hans cykelkedja hade gått sönder och att han inte "pallade" komma, dessutom ville han träna inför religionsprovet.
Det suger när sånt händer. Jag har inte lika mycket att säga som de andra grupperna, + det finns ingen som "räddar" mig ifall jag säger fel eller när jag ska svara på frågor som jag kanske inte kan. Det brukar ju vara så att om man är en grupp, får en fråga så svarar en ena lite konstigt och så kommer den andra för att "rätta" till det...ja ni förstår nog vad jag menar :-).

ANYWAY. Redovisningen blev helt okej ändå. Jag hade som sagt ändå inte mycket att säga så ja...Kit och Dennis får ta skiten när de kommer tillbaka...hoppas jag xD

TILL LITE BÄTTRE NYHETER. Jag får VG på projektarbetet!!!!!!!!! Sooo happy!!! :D :D :D :D

// Camilla

Random

På onsdag har jag religionsprov på kristendom och islam, fixar jag VG på provet så får jag VG i betyg (Y).

Jag ska även redovisa om ett "land" som jag har "skapat". Vi fick i uppgift att bygga upp ett samhälle på ett begränsat område ( ön Ven ). Vi jobbade i grupp, och jag jobbar med Kit och en kille som heter Dennis. De verkade inte ta det seriöst så jag sa till läraren " jag vill jobba ensam, de anstränger sig inte ens " och läraren svarade " Jo, ni måste försöka komma överrens..."

Okej, då kom inte med några egna förslag och jag ritade ihop en ful mindmap som bara jag kan förstå. Egentligen skulle uppgiften redovisas förra veckan, men eftersom jag varken kunde få tag i min grupp eller skrivit en rapport så kunde jag inte göra det då. Jag fick en ny chans, på onsdag och har suttit och skrivit MIN del av rapporten. ( Jag skrev om ekonomi + kommun ). Eftersom vi inte hade några gemensamma lektioner idag och Kit inte dök upp på hemspråket så vet jag just nu inte vad jag ska göra.
Skickade ett sms till Kit och skrev att han måste skriva klart sin del av rapporten tills onsdag, för lämnar vi inte in den innan lektionen så får vi inte redovisa, men han har inte svarat på mitt sms >.<
Dennis är borta, och det ryktas om att han har dragit till COSTA! Ärligt, vem fan gör så? Jag var snäll som lät han jobba tillsammans med mig och Kit eftersom alla andra redan sattit ihop sig till grupper, jag sa till och med " Ska du jobba med oss så ska du verkligen jobba " och han svarade " ja okej, jag lovar..."

Ja, asså om inte Kit kommer på onsdag så vet jag inte hur jag ska göra. Vi måste skriva analys till allt också >.<.

Okej, jag kan alltid redovisa min del, men det lär inte bli mycket...fan om mitt betyg blir sämre säger jag bara >.<



Menmen, långhelg snart :D :D. På torsdag ska jag baka char siu buns med pappa :D. Sen på fredag KANSKE jag ska träffa Madde, och grilla med Betty och hennes vänner på kvällen ( eller var det på dagen..?)
Lördag kanske jag ska baka något gott med syrran också..haha och sen på söndag blir det softa och plugga inför nationella (Y)

// Camilla

Stan

Idag var jag ute med syrran och Betty på jakt efter lite presenter till Emilie och Niklas. Först fikade vi på Mezo, vi köpte var sin blåbärspaj och syrran tog chai latte, jag tog varm choklad och Betty tog islatte :-).

Sen så gick vi vidare mot kullagatan. Inne på Gina hade de någon slags " 29kr" rea!! Billigt och bra så jag köpte ett blått linne och en svart skjorta ^^.

Ja, just det. Min "spontana" resa till Stockholm blir nog inte av nästa vecka ändå, biljetterna är riktigt dyra, men dit ska jag någon gång snart, i värsta fall under sommarlovet ^^.

Istället så vill jag ut på resa. Betty snackade lite om det så ja vi kanske åker ut på en resa under juli månad ^^. Dock håller vi oss inom Europa och jag känner mig sugen på det så jag hoppas det blir av :D :D :D :D.
Letar ett billiga ställen och vi lär bara bli borta en vecka eller så.

Annars har jag inga större planer inför sommaren. Vill fortfarande till Lalandia eller Skara sommarland, men om vi åker utomlands så stryks såklart de två ovannämnda aktiviterna.

Kort och mycket sammanfattat inlägg. Imorgon blir det antagligen träning + plugg ;)

// CAMILLA

Stockholm i mitt hjärta....

Nu är det inte långt kvar, nästa vecka är det tre skoldagar sen långhelg. Efter det knappt fyra veckor och så är skolan slut!
Prov i religion, redovisning i samhälle + teknikutv. och matte C nationella. Annars är det inte mycket mer kvar på terminen.
Jag har länge funderat på att ta en sista minuten biljett till Stockholm, tanken kom upp redan vid sportlovet men det har bara inte blivit av. Just nu vill jag åka upp nästa vecka, under långhelgen, men tvekar eftersom biljetterna inte är särskilt billiga. VÅGAR jag satsa på en sista minuten biljett?
Varför det just Stockholm kan jag inte "gå in på detaljer" just nu :(. Men jag kommer inte vara där ensam om man säger så ....:-)
Å andra sidan så är ju Stockholm huvudstaden så ja varför inte? ^^
Får se hur det blir, just nu vill jag jättegärna, men jag har lovat pappa att baka frukostbullar med honom + en vän att träffa henne eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Varför är det inte en hel vecka? :( då hade jag kanske hunnit med allt...
Ohh, hade skickat en zippad mapp från skolan idag om mitt arbete på Virtuelal miljöer, men nu när jag kollar mailen så ser jag att det blivit något fel -.-'. Typiskt, jag som hade tänkt jobba med det hemma!
Anyway, det händer nog inte något speciellt annars ^^

Det är något fel med blogg.se för mina inlägg publiceras typ inte >.>
//Camilla

Brunch

Har precis varit och handlat med pappa och nu ska det lagas brunch! Tänkte egentligen laga det igår innan jag började skolan, men orkade typ inte så det får bli idag istället :D

Tänkte fixa något enkelt, kanske visar bild om det blir lyckat :D

Anyway..senare idag blir det träning. Sen måste jag börja fokusera på matte. Har nationella den 25:e och just nu repeterar från allra första början. Jag har glömt mycket av derivata av linjära funktioner :(

Men ja, prov nästa vecka tror jag..sen redovisning och inlämning, redovisning ja..ni fattar

Nu ska jag börja fixa med maten :D

//Camilla

Klänning.

Den här klänningen tänkte jag ha till bröllopet ^^.



Snart är det mat och lite senare så kanske jag drar ner till tivolit igen. Funderar på att testa Churros, men vet inte om det är värt priset...35 :- för 7-8 styckna med kanel på? Njaa...tveksamt. Men ja, vi får se vad som händer...

// Camilla

RSS 2.0