Sjuuk

Känner mig trött och sjuk. Illamående börjat egentligen redan imorse, men det blev bättre så jag drog till Väla med Betty och Lotta. Köpte en hårddisk på Siba och sen gick vi rundor. Började känna mig trött och hängig så jag drog hemåt istället. På bussen så fungerade inte mitt jojo-kort!! Shit, så jobbig busschauföffren var. " Det fungerar inte, du kan inte åka till Väla med det " " Hur kom du hit? ". Jag var sååå trött och orkade inte stå där och hålla på, så jag fick betala kontant istället >.<'. Bussresan hem kändes som ett helvete, jag var såå trött och så fanns det några killar på bussen som skrek åt varandra hela tiden.
Ajjah, har sovit när jag kom hem och nu känns det lite bättre. Tur att det är inte skola denna veckan så att jag kan stanna hemma och vila mig.

Har egentligen en massa plugg att göra, prov nästa vecka, därefter är det redovisning i SvB och uppsatsskrivning. Efter det har jag nog redovisning i tekniktv. och företagande om vår "produkt" som knappast är klar... och självklart projektarbetet. Har varit nere på Halmens och nu väntar jag på svar...hoppas hoppas hoppas

//Camilla

L O V

Edit:
E-strängen till min gitarr har hoppat av >.<

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredaaagmyyyyyyyyyys HAHHAHA

Skolan har slutat för dagen och NU är det LOV. Det ska verkligen bli skönt med en veckas lov, sen är det inte alls mycket kvar på terminen. Nationella i SvB är det enda stora som händer tror jag, redovisning och uppsatsskrivning i sex timmar. Tur att vi på Tych får skriva i datorsalar ^^, hade nog inte orkat skriva för hand och sen renskriva det också. På dator är det redan renskrivet och jag får mer tid till att funderar ^^. Fruktar väl redovisningen lite, menmen jag är iallafall bland de sista som ska redovisa, så det är ju skönt :D.

Hade samhällsprov innan också, hade inte alls pluggat mycket, men provet var inte så svårt som förväntat och jag hoppas att jag klarade det ^^

Under lovet så måste jag plugga på teknikutv. skriva PM till SvB och göra projektarbete >.<'. Kom på att loggbok ska lämnas in idag :o. Menmen, Staffan är snäll så jag kan skicka in den lite senare idag..
FOKUS på projektarbete är viktigt nu, fixa hemsidan,fixa bilder,fixa gitarren och lära miig spelaaaaaaaaa.

Var på bio i tisdags med syrran och tittade på Zombieland. Haha, filmen sög så se inte den på bio ^^


// Camilla

091013

Sitter hemma nu, skolan har slutat för dagen och jag har hunnit käka (Y). Tisdagar är verkligen sköna dagar!! Även morgondagen blir skön, inställd databashantering och så är det "en halv skoldag" så jag har en lektion från 11.30-12.30 och sen är det slut  ^^.

Skolan flyter väl på som vanligt, måste dock börja med mitt projektarbete, jag ska göra en interaktiv hemsida (haha) om gitarrens historia + "lära" folk hur man spelar...
Men först måste jag lära mig först, det är väl mitt stora mål..jag vill egentligen ha en akustisk gitarr eftersom det låter bättre än en vanlig elgitarr( som jag dessutom inte har någon förstäkare till). Jag undrar om inte någon musikaffär kan bidra med det? Som ett fadderföretag eller vad man nu kan kalla det, ska nog ner till Halmens och fråga, de kanske går med på att byta en elgitarr mot en akustisk?

Håller på att lära mig photoshop just nu, sen ska jag redigera bilder och därefter börja med hemsidan.

Nationella i SvB snart också, hoppas att det går bra. Fruktar mest för redovisningen eftersom jag personligen atar att redovisa, jag kan stamma och tappa bort mig helt..nu när det är en begränsning på 5min gör det liiite svårare..


//Camilla

Månfestival-fest

Ännu en vecka har passerat, tre veckor till och så är det lov!

Var på den kinesiska "månfesten" idag, helt okej faktiskt. Maten var någonlunda bättre i år, fanns "djok" och wokade nudlar + kycklingvingar/klubba. Sen så fick de små lekar lekar och så åt vi månkakor, haha nu har de ändrat till att man får en liiiten bit av en hel, förut så man ju en hel :p
Ajjah, nyårsfesterna brukar vara bättre, mer mat, mer folk och lekar/utdelning av olika priser. Menmen, jag hade trevligt iallafall ^^.

På slutet så hade de vuxna möte av något slag, så jag spelade kort med Robin och Kevin under tiden ^^. Mötet var väldigt långt och tillsist orkade jag inte vänta mer så jag åkte hem..

Dessa fester var mycket roligare när man var yngre eftersom det var mer folk att leka/umgås med då. Minns typ innan, så var vi 100(?), vet iallafall att det var något år som vi hyrde ABF lokalerna och ändå lyckades fylla hela...
Trots folkminskningen så åker jag ändå dit varje år, det är något med stämningen som gör det hela bättre ^^.

Ajjah, jag vet inte om jag ska joina...beror väl på om jag ska flytta eller inte nästa år :)

Ska plugga matte nu...första provet på torsdag..

//Camilla

RSS 2.0