Mitt ekorrhjul när det gäller Physics

Jag läser uppgiften flera gånger och fattar abosolut ingenting, tar ett djup andetag och läser uppgiften en gång till, jag slår även upp varenda ord som jag inte förstår ( om frågan är med mycket text dvs...)
Jag fattar fortfarande ingenting, men försöker att ge mig på räkna uppgiften med diverse formler, det känns bra för en stund tills jag kollar efter svaret i facit och märker att jag har räknat fel

Jag känner mig dum i huvudet som inte fattar och lämnar fysiken för att plugga lite matte. Efter ett antal rätt räknade uppgifter ger jag mig in i fysiken igen. Läser sakta om och om igen, förstår lite mer och räknar igen med diverse formler, jag får rätt svar och tänker " det här kommer gå bra " ...

Tills jag kommer till nästa svåra uppgift, som jag läser flera gånger och fattar absolut ingenting....



Tenta om en vecka! Men har gjort lite uppgifter från de gamla tentorna som vi har fått och de är faktiskt inte så jättesvåra. Kommer ett flertal uppgifter om EL-lära ( det som jag antagligen har lättast för ) och kanske någon enstaka kinematik-uppgift ( som jag inte fattar något av :p )

Så, jag tror det kommer gå bra det här! Ledig nästa vecka ( bortsett måndag då det är tenta i matte ) så det blir mycket tid till att plugga!

Klarar jag tentorna så ska jag fixa fram en överrraskning till mig själv!

Btw. ska klippa håret imorgon, kort kort kort !

//CAM

RSS 2.0