HBG-festival II

Dåligt väder idag ._. . Men jag ska ut vid 12-13 tiden för att köpa mat. Testade "German food", Barkartoffel tror jag det hette, med andra ord stekt potatis och sidfläsk. Var helt okej till en början, men efter många tuggor så var det inte lika gott. Gillade köttet dock, men potatisen var inte såå god.

Senare vid 17 träffade jag Jonny och John @ knutpunkten. Vi gick till mat-torget i hamnen och där träffade jag Winnie ^^. Så vi snackade lite om skolan och "lam sang" HAHAH.
Sen gick vi vidare mot sundstorget, men det fanns inte så mycket mat där...och dessutom blåste det som fan!! Iaf vi gick till hamntorget igen och tog varsin langos. Sen stack John eftersom han skulle på bio. Senare så mötte jag och Jonny upp Kit + Edwin. Eftersom Kit var hungrig så gick vi runt mat-torgen igen och efter det drog vi runt på marknaden ^^.

Sen blev Edwin hungrig så vi stack till Nihon sushi (deras restaurang..) så att han kunde käka. Efter det så drog vi till Tivolit och gick rundor där. De testade även claw-maskinerna och vann sammanlagt tre bollar! Ja, sen så drog alla åt var sitt håll och jag köpte Cevapcici som var gott! Nu är jag supermätt!

Imorgon ska jag nog äta belgisk våffla eller Crepes!

//Camilla

HBG-festival

Då har årets upplaga av helsingborgsfestivalen dragit igång! Det sägs att det är den hittills största festivalen, men det känns inte som det. Visserligen så finns det fler scener, och lite mer matställen, men för övrigt är det ingen större skillnad.

Stack ut med syrran vid 15 tiden, då allting började. Vi gick och kollade runt överallt och sen hem för att fixa käk. Senare vid 19 stack jag ner till hamnen för att se RIX FM festivalen!! Såklart ska artisterna som jag är ute efter komma allra sist - Broken Door och Eric Saade. Hm, sen stack jag till tivolit en sväng innan jag begav mig hemåt och nu sitter jag här.

Imorgon går jag antagligen ut med min pappa eller moster först, för sen 17.00 ska jag träffa Jonny + några andra? för käk! Så det ska bli kul!

Sen så får jag se vad som händer på lördag ^^

//CAMILLA

Good News!!

JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTA HANDSVAL TILL UNIVERSITET!!!!!!!!! Fatta glädjen? Loggat in och ut från min mail i flera veckor och väntat på svar, hade inget mail idag heller MEN nu när jag loggade in på studera.nu så visade det sig att första urvalet var klart!!

Såklart, hjärtat slår snabbare än vanligt när jag scrollade ner på sidan. " Första handsval - Kinesiska Distans -  ANTAGEN " !!!!!!!!!!!!!!!!

Såå, nu kan jag börja ägna mig åt ett bra sommarlov! Ska göra allt som jag vill göra och ja, bara njuta av att veta att jag inte längre är arbetslös!!! :D :D :D :D :D

Nu lär allt gå som planerat, läser klart kursen till vintern och på vårtterminen blir det teknisk bastermin!! Sen blir det civilingenjör - datateknik!!!!!!!!

Yes, yes YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES Så jävla glad!! :D :D :D

// CAMILLA

... Messing with my brain (8) ....

Dagarna passerar förbi och jag spenderar det mest framför datorn och TVn. Tränar gör jag ibland också, men det blivit lite mindre nu då jag inte "orkar" gå ut i värmen. Mitt hår har btw. blivit skitlångt :O. Ska boka tid till frisören nästa vecka och klippa det! Har tänkt tunna det rejält och sen kortare och annan frisyr, så att jag kan styla det med GATSBY wax :D :d.

I tisdags träffade jag Zinajda, vi åt på ett thaiställe vid MC inne i knutan. Det var inte gott :(. Köpte thaibox för 50 kr och tog friterad kycklingfile och vårrullar...deras vårrullar var btw trianglar.. Anyway, fick sån sötsur chilisås till fastän att jag inte bad om det. Det var inte gott iallafall och ska aldrig mer dit xD

Snart kommer syrran hem också. LÄNGTAR!

Hm, väntar fortfarande spänt på mitt intagningsbesked och jag hoppas verkligen att jag kommer in!!! Spelar ingen roll vart jag kommer in, bara jag kommer in någonstans!! Sen så hoppas jag att skolan inte börjar förrän den 1 september, för jag kommer inte hem förrän den 31 augusti, annars så får jag skicka iväg ett mail till skolan..

Hoppas som mest att jag kommer in på kinesiska distans. Så att jag kan läsa hemma, slipper slösa pengar på att pendla varje dag...

Menmen, det dröjer nog en vecka innan de kommer, så ja..HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG KOMMER IN PÅ NÅGOT I HÖST!!

Next step: Anmäla mig på arbetsförmedlingen! ..


//Camilla

RSS 2.0