Final Exam

Vecka 52 är det dags för FINAL EXAM i alla min kurser. I Kinesiska tecken I så kommer läraren ladda upp provet måndagen 13 dec och så ska provet laddas upp innan lördagen den 18:e. Det står även att " you should be able to finish all the questions within 1h ". Men hur kollar de det?
De kanske har ett sånt system där de ser när man laddar ner och laddar upp igen men för det första så funkar inte skrivaren här hemma. Med andra ord måste jag dra till bibblan, hem göra provet och sen ladda upp det inom en timme.
Det är tur att jag inte har så långt till bibblan ändå ^^

I Oral Proficency så är det nog en presentation som man gör direkt. Man ska berätta om sig själv, sin familj och vänner, vad man tycker om att göra, favoritmat + dryck, sina studier inom språket + om sitt land. Slutprovet väger 30 % av kursen, likaså gör deltagandet på lektionstid och sen läxorna 40%.
Vi kommer att ha sammanlagt 14 läxor, får man VG på 10 av de så är betyget på det VG. Jag har hittills fått 6 VG och 3 G! Det är tur att läraren meddelar det i tid, så nu ska jag lägga ner extra mycket tid på att öva och förhoppningsvis skaffa VG i kursen.

I den sista kursen har läraren inte laddat upp någon information ännu. Jag har dock fått VG på alla mina written assignments hittills och VG på ett av Oral assignment och G på två ( vi har bara haft ett par oral...) och sen har jag klarat "listening assignments" också. Vet dock inte vad betygen på de är men jag hoppas starkt på att det är VG.

Btw. i teckenkursen kommer jag nog inte få VG, trots att det är den kursen jag egentligen borde få VG i HAHAHA. Jag kan ju nästan alla teckena, men läraren är för jävla noggran med "stroke order " och ja...jag skriver inte ut arbetsbladen så jag skriver de för hand på rutat papper, och det verkar som om läraren inte är vidare förtjust i det...

Just nu väntar jag på besked om antagningen till vårens utbildningar. Jag ångrar att jag inte valde Kinesiska II som tredje handsval! För det hade varit något som jag faktiskt kan forsätta med ifall jag inte kommer in på Teknisk bastermin, nu vet jag inte vad jag gör till våren om jag inte kommer in ._.

Anyway, jag har blivit såå lat!! Distansstudier gör en lat, om man inte har jobb eller så. Jag gör inget annat än sitter hemma om dagarna xD. Jobbsökande går inget vidare och jag måste bli medlem på tusen olika sidor om jag ska söka deras jobb -.-'

Dock ska jag sätta igång med träningen igen! Det är trots allt några månader kvar och efter det lär jag nog säga upp medlemskapet för ett tag. Så ska försöka dra dit varann dag!


// C-A-M

RSS 2.0