Måndagen den 24/8

Dagen började med upprop i klassrummet, fick en massa papper och information inför läsåret. Det känns som det är sån stor skillnad sen i våras, med tanke på att " Skolstaden " nu har dragit igång på riktigt. Alla studievägledare kommer  att finnas på nic. Skolverket kommer att titta på våra arbeten och prov för att se så att vi verkligen få det betyg som vi förtjänar. Tydligen så har vissa friskolor satt upp ett motto " Kom till oss så får du MVG " detta är dock bara ett rykte. Sen så måste våra projektarbeten granskas av någon "högre person " än lärarna på skolan haha. Det är väl mest småförändringar som har gjorts, fast det drabbar inte oss treor så mycket =).

Imorgon blir det start för projektarbete, vi ska bestämma grupper och komma på idéer, sen på onsdag ska vi till Danmark.  Måste dock betala resan själv, fast det är iofs bra, för nu får vi säkert åka till Hestra igen (Y)

På torsdag drar skolan igång på rikigt. Mitt schema är så bra som det bara kan bli :D. Måndagar och tisdagar är lätt bäst.
Måndag: 12.50 - 15.10
Tisdag: 08.50 - 11.20
Onsdag: 10.10 - 15.20/17.00 Slutar kanske lite sent, men jag har ju sovmorgon :D. Sen så är man inte tvungen till att stanna kvar till 17 varje vecka, det är ju ändå projekttiden så man kan alltid jobba hemma. Dock så tror jag att jag kommer utnyttja den tiden så ofta som möjligt.
Torsdag: 08.30 - 14.55 -> "håla" mellan 12.35 - 13.45 hinner hem och äta (Y)
Fredag: 08.40 - 14.45

Yepp, så ser det ut för mig, dock är detta preliminärt, men jag tror inte att det blir så stora förändringar ^^.

Såå nu blir det nya tag, sista året :D

// Camilla

New Yorker (Y)

Malmö i måndags var nice och jag har äntligen köpt en hoodie med zip över hela :D. Den är stor och skön och jag tyckte att jag förtjänade den eftersom jag sommarjobbade i början av sommaren *host*...
Köpte den på New Yorker, som btw är min favoritaffär. Jag hoppas att de öppnar den + Deichmann på Väla när de utökar stället med  22 000 kvadratmeter. Då behöver jag aldrig mer åka ner till Malmö för shopping ^^. Jag gillar Entré ( egentligen bara för New Yorker och Deichmann) men det är mindre än Väla. Sen så finns ju de flesta butikerna  redan här i stan, så det känns lite onödigt att betala för resan dit, när man egentligen kan hitta (nästan) allt i stan. Så, New Yorker och Deichmann på Väla hade varit perfekt, eller hur? :D

Malmöfestivalen, helt okej faktiskt. Men de har mindre knallemarknad än HBG och allt var väldigt utspritt så det var svårt att hitta. För övrigt gillade jag att de hade stort utbud av mat ^^, men jag testade dock bara quater ribs i hamburgare-bröd, det var gott ^^. Sen köpte jag hem en sur polkagris och två sura cola-remmar med mig hem :D

Dags att sova nu, skola på måndag!

//Camilla

Snart skola

Snart börjar skolan igen, den 24:e rättare sagt, projektarbete och jag tror att jag har kommit på något bra, fast frågan är det om det verkligen går att "bygga" den och om det ens finns sånt material.
Anyway, jag känner att jag vill satsa stort på projektarbetet och jag är redo att kämpa för de 4000 kr man får för bästa projektarbetet av teknikelever (Y).


Matmarknad i HBG och jag köpte en " French Creps(?)" med nutella (Y)


Engelskt godis, kostade typ 28kr/hg så jag köpte inget


Bosniska stuff
1. Salta pinnar med jordnötsmak(?)
2. Chips med pizzasmak
3. Chips med biffsmak
Fick det av Zinajdas mamma och även detta...



Kinder joy, såå mycket godare än den vanliga Kinder surprise, dock är denna bilden tagen från google

Malmöööö imorgon dåå :D

//Camilla



Alla dessa insekter...

Det funkar inte att sätta ihop headern med inläggen, inte ens när jag tar bort "margin" ._.. Menyn är heller inte riktigt som den ska och jag har gjort en massa ändringar men det verkar inte bli uppdaterat. Just det, bloggen funkar inte med IE...så ni får typ använda firefox :p
Ajjah, jag har tröttnat på att göra om designen nu, så jag låter det va som det är nu. Nästa gång jag gör en ny design (om jag gör) så ska jag ha en bredare "blogg" och typ en vanlig rektangulär header som sitter ihop med inläggen och menyn..så att blir en enda grej..

Inte mycket kvar av lovet nu, och det är fullt med nyckelpigor i hela stan. Sjuukt alltså, och enligt HD så kan nyckelpigor leva länge, till och med "övervintra"
Jag hoppas inte det, för det är verkligen inte fräscht att få en massa nyckelpigor på sig när man är ute, de flyger fan in i ens ansikte -_- Hoppas det regnar och kommer värsta (snö) stormen, så att de försvinner :D Nej, det är skönt att det är sommar och varmt, men tillsammans med alla insekterna som just nu flyger rundor så.... :p

Ajjah, på tisdag ska jag på bio och nästa vecka ska jag till Malmö två gånger? Får se om jag drar dit den 19 och om någon vill joina :-)
Veckan efter börjar skolan igen :( projektarbete också...måste komma på något bra och funderar på om jag verkligen ska jobba tillsammans med Kit...

//Camilla

3D Graffiti Street Art

Jag diggar detta (Y)

        



    



Jag har gjort en design till blogg-meny, eller det är bara en bild som bakgrund.. Men det verkar inte synas på IE, såå om ni vill se så får ni använda firefox eller något :-)

//Camilla

Random text

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Haha, undrar hur det blir när ett lågstadiebarn läser texten?

Innan skolan börjar ska jag hinna:

- Vara med Madde
- Gå på bio med Betty o se "the ugly truth"
- Åka ner till Malmö och shoppa på Entré + Malmöfestivalen
- Åka ner till Malmö igen för att kolla på Nrj in the park(?)
- Träna mycket, mitt kort går ut snart ._.
- Åka över till Danmark(?)
- Träffa några andra personer när de kommer hem från sin semester
- Samla krafter inför sista året på gymnasiet!

//Camilla

RSS 2.0