God Jul!

God Jul!

Idag akte jag o Betty in till shibuya for att kopa julklappar, senare pa kvallen akte vi till Inage for att fira jul med Anna, Yin, Helena o Jakob. Vi at en mycket god middag pa en restaurang, vi grillade vart eget kott! Sjukt nice, men mycket av det blev lite brant...

Sen sjong vi karaoke!!! Kul var det :D synd att det inte har det i Sverige...eller har de det? Kan inte va sa billigt isafall..

Odaiba i mandags var nice. Vi var inne i Little hong kong o jag o betty testade mental alder grej. Haha blev 65 ar gammal  ... ... ...

Igar var vi pa hanayashiki nojespark, det var litet o tight mellan karusellerna men anda ratt kul. At creps igen, for sista gangen tror jag, man far alldeles for mycket gradde...

Imorgon blir det nog en lugn dag, vi ska tvatta och jag kommer nog dra ut pa stan en svang sjalv...unless ingen vill ga med mig. Men kommer halla mig har i narheten da!

// Camilla

Akihabara

Time 15:17

Var i Akihabara nyss, sjukt stor stalle. Det finns massor av folk som pratar i hogtalare for att gora reklam. Synd om de faktiskt, tank att sta dar och saga samma sak hela tiden.
Jag och Betty at skitgoda Crepes med gradde o jordgubbar typ. Sen sa kopte vi converters...Betty kopte klader men inte jag, for dyrt. Jag vantar tills vi aker till Shibuya, hoppas pa fler klader o billigare.

Snart ska vi traffa Helena o Jakob, vi ska till det templet i narheten o kolla in saker. Sen ater vi val middag nagonstans.

Imorgon ska vi till Harajuku o kolla in cosplay sen pa mandag ska vi till Odaiba. Hoppas att tiden gar snabbt, vill inte sitta i rummet o inte ha nagot att gora..

Bloggar mer senare !

// Camilla

Framme

Nu e vi i Tokyo! Resan var sjukt lang men har gatt bra. Sitter har nu klockan fem pa morgonen, jag har sovit typ 12 timmar o tagit igen de timmarna som jag missade. Sangen e hard och later asmycket xD san gammal o jag har ont i ryggen >_<'
Idag ska vi till Akihabara o kolla in laget samt kopa en converter. Senare pa kvallen sa ska vi traffa Helena o Jakob.

Bloggar mer vid ett annat tillfalle.

//
Camilla

Snart är det dags...

Imorgon är jag ledig! Känns bra och rätt skönt, ska börja med packningen och skriva ner listor på vad jag ska ta med mig, vad jag ska köpa där/vad jag ska köpa till folk. :-). Anledningen till att jag är ledig beror på att mina två lektioner blir inställda pga matte D nationella. Matteläraren gav ledigt men har dock uppgifter som ska vara klart tills torsdag. Programmeringsläraren gav mig ledigt så att jag kan jobba på uppgiften hemma istället. Jag klarade provet förra veckan och behöver göra en lite mer avancerad uppgift för att få högre betyg.

Det blir Väla med pappa imorgon, ska köpa mig en kamera eftersom min gamla är dålig och jag behöver en ny inför resan. Tänkte först köpa en där, men vet inte hur det blir med garantier så jag tänkte att det blir bättre om jag köper en här istället.

Känns som det är rätt mycket kvar att göra på dessa 6-7 dagarna som är kvar av höstterminen. Jag måste jobba ganska mycket på mitt projektarbete så att jag slipper stressa med det efter lovet, teknikutv redovisning på tordag, en bok som ska redovisas i svenskan nästa vecka. Vill börja med programmeringsuppgiften så fort som möjligt också, jag har tänkt göra typ en sol i mitten och sen att planeterna roterar runt om i olika hastigheter beroende på vilken planet det är... det hjälper nog mycket (Y) Hm...

På lördag blir det Lucia Movie Night med syrran (Y)!!! Hoppas på bättre filmer det här året faktiskt, är det sämre så ska jag aldrig mer gå haha. Minns att jag mådde såå dåligt efter MAX-burgaren ( som jag åt typ klockan 2 på natten) så i år skippar jag nog det haha.

Ja, nästa vecka åker jag! Ska bli spännande men känner mig nervös faktiskt, var trots allt ett tag sen jag sist reste. Menmen, när jag väl är där går tiden förhoppningsvis fort!

Plugg nu (Y)

//Camilla

RSS 2.0