Things

En liten uppdatering då. Vad har hänt sen sist jag skrev?

Jag var på premiäröppningen av NetOnNet. Det stämmer som de säger " sämre lägen...." priserna vet jag dock inte. Vissa grejer är väl hyfsat billiga, men jag föredrar nog Elgiganten.

Jag har även köpt mobilen som jag ville, Sony ericsson Xperia x10mini Pro. Funkar bra hittills och jag är nöjd! Tagentbordet på den är väldigt praktisk...

Idag var jag på Väla tillsammans med Zinajda och Melissa, var helt okej. Vi drog till Elgiganten Megastore, som hade premiär förra fredagen. Där köpte jag ett USB minne med 4gig för 39 kr. Haha jag visste om att det fanns USBminne, men de snackade lite om det på bussen. Sen när vi var inne i Elgiganten så tittade Zinajda efter de och såg att det var "slutsålt". Fast sen när jag kollade tillbaka så visade det sig att någon hade hängt tillbaka en så jag fick den ^^.

Anyway, allt annat flyter på som vanligt. Händer lite grejer här och där men ja...

Btw. SD förlorar sin vågmästarroll? :D
En ny laserman i Malmö? :/


//Camilla

Turtles!

Mata mina sköldpaddor som finns under inläggen!

Du matar de genom att klicka på den fria vita ytan...sen kan du leka med de också HAHA!

Snodde de från min kompis blogg! 8-)
//Camilla

Internetproblem

Jag har haft problem med den trådlösa internetanslutningen som sagt. Men nu har vi reset'at och installerat om på nytt så hoppas det fungerar nu!

Missade antagligen lektionen i onsdags, fan. Men jag var faktistk där, en halvtimme försent men ändå! Det var ingen där och jag har inte fått tag i läraren ( som håller i onsdagslektionerna)s mail heller. Menmen, jag ska leta upp något karriärcenter i HBG så har jag iallafall en annan utväg ifall internet skulle faila igen.

Jag hade lite panik med tanke på att det fanns ett prov uppe @ fronter som skulle göras och det är liksom begränsad tid på det. Men nu har jag iallafall gjort det! Gick rätt bra faktiskt, failar lite menmen ^^.

/ / Camilla


Nackdel forts.

Ja, jag missade antagligen gårdagens lektion. Internet var off på kvällen också så jag kunde inte delta där heller. Med andra ord så måste jag försöka fixa det så fort som möjligt då ifall jag missar mer än 2 lektioner så kan jag inte få VG och sen missar jag mer än fyra(?) så blir det inget betyg. Jag siktar ju på ett VG så får hoppas på att jag inte missar fler!

Tror det är något fel på vår router, så antingen får vi köpa en ny eller så får sitta med internetkabeln inkopplad hela tiden, men då får syrran ingen internet så *suck*

Ja, vet inte vad jag ska göra. Jag var ju i klassrummet under tiden, men ingen annan var där. Så jag vet inte riktigt om det kan gällas som " skolk", det var bara internet som förstörde.

Jag ska dock försöka få tag på den andra lärarens mail och se vad hon säger...

Nu hoppas jag bara på att vi kan fixa routern tills lektionen på tisdag.

Angående tisdagens lektioner...

Första lektionen skulle börja 10.00, jag gick in på samtal.du.se men finner inget klassrum som är bokat för kursen.

Jaha, mailade läraren men har inte fått något svar...

//Camilla


Nackdel # 1

Nackdel nummer 1 med att studera på distans:

Din Internet slutar fungerar på natten. Nästa dag är Internet fortfarande off. Du ringer till Com Hem och berättar om din situation. De säger åt dig att koppla datorn direkt till modemet istället för att koppla till routern. Du gör som de säger men inget händer.

Du ringer till Com Hem igen och berättar. De startar om hela skiten och plötsligt, en halvtimme efter påbörjad lektionstid fungerar det.

Du loggar in på samtal.du.se och finner klassrummet - tomt.. Ingen lärare, ingen klasskamrat.

Vad gör du?

//Camilla

Gitarr, ? och mat...

Det var länge sen jag spelade gitarr. Och just nu är jag sjukt sugen på att spela igen. Sitter ibland med en jättegammal ostämd gitarr och spelar lite, låter inte bra måste jag säga... xD. Menmen, jag måste ha råd också...och jag är ute efter dessa två:

http://www.ordermusic.se/web/Tystareplokalen/Produkter/Instrument/Gitarr/Gitarrpaket/V50_Svart-3231.aspx


http://www.ordermusic.se/web/Tystareplokalen/Produkter/Instrument/Gitarr/Gitarrpaket/CD60_Pack_Black-13607.aspx


Det verkar som om det mer värt om man köper den billiga då man får med axelband + väska. Men i den dyra får jag kromatisk stämapparat..fast behöver man verkligen en kromatisk?

Dock ska jag vänta ett tag till. Om jag hittar ett jobb så kommer jag nog inte tveka...men än så länge gör jag det..

Jag blandar ihop dagarna nuförtiden. Fredagar känns som lördagar när syrran är ledig. Måndagar känns som söndagar när jag kämpar med läxan och har tanken " skola imorgon, ny vecka ". Ibland känns tisdagar som torsdagar..vet inte varför men det känns så xD.

Imorgon blir det VÄLA med Betty! Ska testa mc flurry Magnum hehe och kollar efter kläder ofc!

BTW. Såg ni Kniven mot strupen igår? Den med PubPunkten i Helsingborg, dvs puben mitt emot där jag bor xD. Jag satt och kollade tillsammans med syrran och tänkte att maten faktistk såg ganska god ut. Det var väl någon stekt kött/spett osv med potatisklyftor/pommes. ( innan de började förändringen då)
Men nu har de något nytt som heter "plankan", man delar då plankan med någon och så får man välja mellan två olika sorters kött, sen så finns det såklart sallad och potatis ( tror jag ) på plankan. Det såg gott ut faktiskt, men synd att jag aldrig testade deras maträtter som ansågs vara "äckliga" trots att jag tyckte att det såg gott ut..haha.


//Camilla

RSS 2.0