Random Stuff

Igår var jag på mangautställningen i Lousiana. Det var faktiskt kul, men förväntade mig en större utställning. Vi gick runt hela en och en halv gång, och sen satte vi oss och kollade på en film som de visade, men minns tyvärr inte vad den heter. Vi hann inte se hela eftersom vi hade återsamling vid 13...

Idag har jag haft en relativ lugn skoldag. Började 10.15 med japanska och avslutade dagen med Kemi. Det känns som om jag ligger efter så jävla mycket nu eftersom jag missade gårdagens Kemi-lektion. Idag när hon skrev upp uppgifter på tavlan där man skulle använda formlen P * V = n*T*R (?) så stod det helt still i huvudet. Så nu under helgen när jag får en tid över så ska jag sätta mig ner med Kemiboken och plugga. Jag ska kunna detta, fan jag tänker inte få ett ig i Kemi >__<'

Den kommande veckan blir skön, den första och den sista lektionen är inställd på måndag. Vilket innebär att jag får sovmorgon OCH sluta tidigare. Det är bra för då hinner jag träna så att jag blir trött och så blir det lättare att somna på kvällen. Tisdag är det ju Hestra och jag längtar sjukt mycket! Haha, måste upp senast 06.30 eftersom bussen går 07.15 and I dont wanna be late. Kommer väl hem vid sjutiden på kvällen...
Tur att det är sovmorgon på onsdag också! Börjar 12.15 och slutar 14.40 två lektioner :D :D. Matteprov på torsdag, måste plugga på det också...

Två veckor och sen sportlov!!!! Sjuukt nice !

//Camilla

Beeptest :|

Då har halva veckan gått, imorgon är det torsdag och jag ska åka till Danmark, tillsammans med IV-val-gruppen, det vill säga jag, den enda i klass TE2A.

Dagens lektioner har varit helt okej, jag gillar onsdagar, dels för att jag har sovmorgon och dels för att inga lektioner är med någon jobbig lärare :p.
Beeptest på idrotten idag, och ni vet väl vad det innebär...
Jag var den enda tjejen som sprang, visserligen är vi bara tre tjejer i klassen, men ändå. Sen så var det 10 killar och vi är typ 25+(?) i klassen...
Haha, vissa är tydligen för fega för att dyka upp.  Eftersom vi var så få så bestämde sig läraren att alla skulle springa på samma gång, så skulle det gå mycket snabbare. Vanligtvist så brukar det vara två omgångar och man är i "par" som räknar varandras sträckor. Jag var nog den enda protesterade mot att springa alla på en gång, men eftersom jag inte ville springa ensam så blev det som det blev..
Jag klarade sträckan för G och efter det var mina ben som gummi, jag tror nog att jag kunnat klara några sträckor till, skit i det nu, haha..

Sen så slutade lektionen, men jag och vissa andra stannade kvar och spelade fotboll. Det var nice ^^. Vid 11.30 tiden var det dags att gå och byta om och sen tillbaka till skolan. Jag gick ner i cafeterian och spelade kort med Robin L och Johannes...det var helt okej det med..

Programmering därefter men eftersom datorerna inte fungerade så blev det ingen riktig lektion. Sen hade jag fysikprov som jag hoppas gick bra. Jag gjorde iallafall mitt bästa och om det jag har skrivit är rätt så har jag mitt G...

Kom hem, åt, vilade och sen stack jag för att träna en stund. Imorgon blir det mer! Jag satsar på att springa på ett VG på nästa Cooperstest.

Imorgon är det Danmark, sen ska jag träffa Zinajda. På lördag ska jag nog hem till Betty och på söndag är det FEST!!! Kommer bli kul som fan.
Sen är det ju HESTRA på tisdag, ännu mer nice. Snart sportlov också, oh, vårtterminen är verkligen soft!!

//Camilla

hey hey

Hallå!

idag så var det då skola igen, hur hemskt som helst men vill inte skriva så mycket som skolan... det är förjävligt att hela min tid ska bestå av tankar och skit om skolan!



humhum, då får jag väl berätta om resten av min dag.. jag, lotta och melms stack till city gross efter skolan för att vi skulle inhandla lite mat, vi brukar göra såna hemmafru-iga saker, så tro inte vi alltid köper snacks hehe utan vi köper sånt som det är "veckans kortpris" på och saker vi kan tänka oss behöva hemma. idag köpte jag bröd, fyra kokosmjölks konserver till mamma, youghurt (även fast jag är laktosintolerant hoho) och ajvar...

efter att jag kom hem så satte jag mig vid datorn, krängde 6 mackor med ajvar, ost och lite basilika sprinkled on top!!! till det åt jag också två glas youghurt, drack mycket vatten och jag var hur mätt som helst efteråt... fast jag är en person som alltid måste ha något att knapra på och då jag hittade ett paket saltapinnar i skafferiet så tvekade jag INTE när jag började käka det ^^ ehuuuuuum, därefter all mat och det började bli tråkigt vid datorn satte jag mig för att läsa lite ur stolthet och fördom.

Nu så sitter jag i rummet med mamma, hon kollar på någon kinesisk show på stationära, nyss handlade det om "gamla musik tider" och mamma höjde genast ljudet-- så söt.

nu är det linda cheung and some other dude som jag egentligen borde kunn namnet på men nej :O


min (proppfulla) väska + armband....



MIIN PIXIEBOOOOOOOOO<3<3<33

/BETTY

Längsta måndagen eveeeer

Jag tror att jag har upplevt min längsta skoldag hittills. Hade första lektionen 8.40 och sista slutade 16.30, eller 17.30 om jag räknar med hemspråk.
Shiit, har verkligen varit en lång och seg dag. Började morgonen med multimedia och läraren visade en lite "film" igen, som fortfarande ingen la uppmärksamhet till. Den var så tråkig, haha, de visade en reklam film normalt, sen samma fast med lite pauser där de berättade vad de scenerna hette osv.
Rast och därefter Fysik, vi gjorde lite uppgifter på Effekt/ Energi och repeterade lite inför provet på onsdag. Imorgon ska jag sitta hela natten och plugga, sovmorgon på onsdag perfekt!

Efter Fysiken var det lunch, köpte mig en liten baguette och åt. Sen var det engelska...APPIA igen. Omg jag orkar inte med grammatik, ska ha det fram tills påsklovet eller något.
Sen var det matte, prov nästa vecka och jag tror jag har fått greppet om andragradsekvationer, även om det tar fem minuter för mig att räkna varenda tal xD.

Lång rast därefter, tänkte köpa något litet att äta, men cafeterian hade stängt -.-'. Anyway...programmering C...helt okej antar jag...sen stack jag till hemspråk, ännu en seg lektion!!

Imorgon ska jag till skolan, Väla och sen om jag hinner träna också, sen plugga resten av kvällen/natten.

Just det, min idrottslärare, som säger att han ALLTID säger till LÅNGT i förväg när det är dags för Beeptest eller Cooperstest. Idag sa han " Ja, just det, ni ska ha beeptest på onsdag " -.-'

Jag pallar inte  >__<, måste verkligen träna imorgon, shiit jag har så mycket att göra! Aff, jag orkar inte xD

//Camilla



Happy New Year

Idag är det nyårsafton för oss kineser ^^. Ikväll blir det en god middag tillsammans med min pappa :D :D.
Nästa vecka blir det mer firande, ska ju på en liten fest, eller vad man nu ska kalla det. Blir säkert en massa god mat även då och lekar med prisutdelning. :D

På tisdag ska jag till Väla! Måste hitta ett par bra termosbyxor eftersom mina gamla inte passar längre xD. På onsdag ska jag tydligen till en utställning på Dunkers och på torsdag ska jag till Danmark. :D :D. Har mycket att göra denna veckan...prov i Fysik på onsdag på Optik, omg jag måste plugga!!!!

Menmen

新年快樂  !!!!!!!!!!!!

//Camilla

It's The Wrong Kind Of Place

Ja, då var denna lördagen över. Har varit med min vän Zinajda hela dagen, nice. Stack till henne runt två, sen stack vi till Laserdome eftersom vi skulle fira hennes lillebrors födelsedag. Tyvärr så fanns det ingen tid förrän 17 så det var bara till att gå tillbaka. Jag ocg Zinajda stack till Bograt's och hyrde film samt hämtade tårta.
Hemma hos henne åt vi, mm det var gott och sen lekte vi leken " Hela havet stormar " eller " stol-leken" som jag föredrar att kalla den. Efter det så satt jag och Zinajda på datorn medan ungarna gjorde annat. Vid halv fem tiden gick vi tillbaka till Laserdome för att köra ett pass. Vi fick möta vuxna som ägde oss, haha. Men det är inte lätt att köra med små barn som står i en klump och skjuter här och där.

Efter det gick vi hem till henne igen och åt tårta. Jag försökte även fixa deras grafikkort, eller ja det var något med installationen som de inte kunde få igång. Jag installerade det men det blev typ aldrig installerat haha. Menmen sen åt vi lite tårta och efter det satt jag och Zinajda och snackade om gamla minnen. Det är mycket det, sju års vänskap! Haha, ni tycker säkert att det är lite, men jag är faktiskt bara 17 år...

Anyway...imorgon är det NYTT ÅR för oss kineser ^^. Nästa vecka är det fest kommer bli nice :D :D

//Camilla

snööööööööö

hejhej!

idag så var det snö här i hbg, iallafall i lilla ättekulla! det var hemskt!!! för snö brukar innebära vindstilla dagar men hell no, det blåste riktigt mycket idag! sen fick jag en snöboll på mitt ben och blev skiiiiiiitsur på vår skitskola som inte ens kan stoppa människor från att kasta snöbollar och de ska kunna stoppa mobbning?!! hatar alla dem.

iallafall så stack jag på hemspråk efter skolan och det var segt som vanligt, lärarens tråkiga snack om politik och hans liknelser.. idag jämförde han någon ancient person med en dator....

jag ska käka nuuuuuuuuu nu nu nu , så god mat!

hejdå!

/BETTY

Snowblades? :D

Kollar lite på youtube filmer som folk har filmat från Hestra Isaberg, fyfan vad jag känner mig sugen på att åka nu! Haha, drygt en vecka kvar...och nu har jag bestämt mig. Jag tänker åka snowblades istället för skidor, dels för att de är kortare än skidor och dels för att det inte finns två onödiga stavar :o.

Bogart's tyckte btw att min sida blev jättefin och skitbra ^^. Stolt är jag haha, nu tror jag inte att betyget MVG är långt ifrån...jag har trots allt lämnat in alla papper nu...

Nu ska jag plugga lite på fysik och sen sova...det är ju en dag imorgon också!

//Camilla

Torsdag

Klockan är inte ens två och jag har slutat skolan för dagen. Torsdagar är verkligen sköna dagar! Dock har jag lite saker som jag måste hinna med. Först ska jag till Bogarts för att få en bedömning kring min hemsida, bedömningen ska lämnas in imorgon eftersom läraren ska sätta betyget då. Jag hoppas starkt på ett MVG!
Sen hade jag tänkt dra ner till stan en sväng fast jag kanske gör det imorgon istället eftersom jag tänkte simma också.
Imorgon har jag en rätt så lång dag framför mig...börjar 08.25 med Fysik därefter rast + Japanska. Egentligen är det historia efter lunchen men eftersom läraren är sjuk så har jag en stor håla istället, menmen det är väl nästan bättre. Svenska och avslutar dagen med Kemi...
På tal om Kemi så fanns det vissa som inte kunde hålla käften på lektionen idag, vilket ledde till att vi fick sluta en kvart tidigare... :o

Idrotten igår, vi körde något som heter " Krabbfotboll " och fyfan vad det var jobbigt asså. Gå som en krabba och sparka på en boll samtidigt? Vem kommer på sånt? Haha, fick skitont i mina armar >_<'

Nu ska jag göra lite stuff, sen dra och simma...om jag hinner...

//Camilla

Tisdag...

Började tolv idag, det var riktigt skönt att få sova ut. Iallafall, fortsatte att labba på Kemin och arbetade med uppgifter på japanskan. Nästa vecka ska vi på mangautställningen i Lousiana, om vi tych-elever får tillåtelse av rektorn så att säga. Men det är säkert inte något större problem ^^.
Snart är det HESTA också, längtar sjukt mycket. Jag funderar fortfarande på om jag inte ska åka snowblades istället för skidor. Men först händer en massa annat. Ska på Laserdome på lördag för att fira min kompis lillebrors födelsedag.
Nyår på söndag också, gött!!
Måste till Väla snart också...blir antagligen på tisdag :o

Imorgon är det sovmorgon fram till 10.15, fotboll på idrotten, programmering, energisak på fysiken och eng-prov på tema tiden!

//Camilla

betty's back

hejhej

har inte bloggat här på åratal! har varit mer aktiv på min andra blogg men sen är jag ju partner i denna blogg också.. så tänkte uppdatera. detta har hänt:

• firade nyår med lotta, inget big utan vi stack runt och kollade på alla fyrverkerier.

• cyklat runt med syrran! så roligt och fastän jag trillade en gång :)

• börjat skolan, så himla jobbbbbigt! har nationella vecka 6!!!!111 omfg.

• fyllt år!!!!!! nu är jag 16 år!! fick en massa stuff, en hamster till exempel!! så sööööt. ska ladda upp någon bild någon dag!

• syrran åkte hem

• läxor läxor prov prov.

• tjejkväll för att fira min b-day

..

planer för the future:

åka till syrran på sportlovet, dock inte hela lovet.
planera idrottslektion.
nationella prov x 5 typ
åka till auschwitz med KLASSEN!

skolavslutning, hejdå ättekullaskolan........!

nu ska jag dra för att ja..toodles!

Måndag 19/1

Dagen började med en 20 minuters försenad multimedialektion. Blev inte så mycket gjort under denna lektionen, läraren visade en "film" som intro på det nya momentet där vi i grupper ska göra en film tillsammans. :O
Tio-rasten gick segt, verkligen >_<'.
På svensk-lektionen började vi på ett nytt moment, som jag för övrigt inte minns namnet på. Iallafall så pratade vi lite om språkets grunder osv. Svenska är tydligen släkt med hindi :O...haha weird

Lunch och eftersom jag inte har betalt för maten i skolan så gick jag istället och köpte mig en baguette med skinka och gruka, det var gott ^^.

Engelska och vi var endast fyra(!) personer haha. Men det beror väl på att vi är indelade i grupper och grupp två max består av 10 personer, varav två som aldrig kommer. Anyway, fortsatte med grammatik -.-' som vi ska hålla på med typ åtta veckor till framöver. Lektionen slutade och jag bytte äntligen till en annan bok. " Ten Hours To Live " hoppas jag är betydligt roligare än " The Call Of The Wild ".

Matte och nu vi har kommit in på den svåra delen av andragradekvationer som tar evigheter för mig att räkna ut ett tal.
För skojs skull skriver jag in en uppgift här på bloggen, för er som har läst matte B och kanske vill friska upp minnet eller för er som vill se vad matte B på gymnasiet innebär ...

" Lös ekvationen. Svara med närmevärden med en decimal "

x^2 = 50 - 20x

Imorgon ska jag ta hem boken och plugga. Prov vecka 6, så boken kommer åka med mig hem varje dag nu!!!

Egentligen skulle jag ha programmering C för första gången idag, men eftersom jag hade läkarbesök klockan 15.00 så var jag tyvärr tvungen att vara frånvarande från denna lektion..

Imorgon börjar jag 12.10 och slutar 15.35! Två lektioner, nice!! :D

//Camilla

Nya schemat 2

B - Vecka

Måndag

08.40 - 09.45 Multimedia

10.15 - 11.25 Fysik A

12.05 - 13.30 Engelska B

13.45 - 14.45 Matte B

15.20 - 16.30 Programmering C

Tisdag

08.35 - 09.45 Historia

10.15 - 11.30 Svenska B

12.20 - 13.35 Engelska

14.20 - 15.35 Japanska

Onsdag

10.15 - 11. 35 Idrott

12.15 - 13.20 Programmering C

13.40 - 14.40 Fysik A

Torsdag

08.40 - 09.45 Multimedia

10.15 - 11.15 Matte B

11.25 - 12.55 Kemi A

14.50 - 15.25 Mentorstid

Fredag

10.15 - 11.30 Japanska

12.10 - 13.20 Historia

13.30 - 14.40 Svenska

14.50 - 16.05 Kemi A

Då var det klart, lite ändrigar mellan A o B vecka. Nu när jag tänker efter,så är det inte så farligt ändå, visserligen så slutar jag ganska sent, men jag har ju trots allt sovmorgonar två dagar i veckan...

Kom på  att vi är indelade i grupper även i engelska för tillfället...vilket borde leda till att jag inte har min första lektion förrän  12.10 på tisdag...

//Caam

Nya schemat

Sitter här hemma och tar det lite lugnt. Klockan två ska jag tillbaka till skolan igen och ha svenska, haha kul. Fick det nya schemat idag också, fan det suger...nåja SÅ farligt är det ju inte. Sovmorgonar två dagar i veckan är riktigt nice, men sen så slutar jag mycket senare än vad jag brukar också... speciellt på måndagar eftersom jag har hemspråk efter skolan -.-'
 Nu ska jag skriva upp schemat här på bloggen, inte för att jag tro att ni orkar titta igenom allt menmen...

A - Vecka

Måndag

08.40 - 09.45  Multimedia

10.15 - 11.25  Svenska B

12.05 - 13.30  Engelska B

13.45 - 14.45 Matte B

15.20 - 16.30  Programmering C   


Tisdag

10.15 - 11.30 Engelska B

12.10 - 13.30 Kemi A

14.20 - 15.35  Japanska

15.45 - 16.50 Historia

Onsdag

10.15 - 11. 35 Idrott

12.15 - 13.20 Programmering C

13.40 - 14.40 Fysik A

Torsdag

08.40 - 09.45 Multimedia

10.15 - 11.15 Matte B

11.25 - 12.55 Kemi A

14.50 - 15.25 Mentorstid

Fredag

08.25 - 09.45  Fysik A

10.15 - 11.30 Japanska

12.10 - 13.20 Historia

13.30 - 14.40 Svenska

14.50 - 16.05 Kemi A

Så, det var hela A - veckans schema...orkar inte skriva mer nu. Så B-veckans schema skriver jag ikväll istället ^^
//Cam

Blogg

Skolan har startat ovanligt lugnt och nästa vecka börjar det nya schemat att gälla, schemat som jag ännu inte har fått. >.<  Idag har jag haft en väldigt skön skoldag. Första lektionen från 8:45 - 9:45, sen håla fram tills 14:05, som jag alltid har på torsdagar. Visst var det jobbigt i början att ha en stor håla, men nu ser jag bara positivt på det. Eftersom jag bor så pass nära skolan så går jag hem så hinner jag sova, äta och göra en massa annat som jag inte annars hinner.

Vårtterminen är betydligt skönare än höstterminen. Det är fler lov och en massa studiedagar + aktiviteter. I vecka 6 har vi inte lektioner på måndag, tisdag och onsdag eftersom det är friluftsdag. Skridor står på schemat och eftersom de inte kan skicka hela skolstaden ( bestående av Tych, Nic , Olympia och Petri ) till Hesta så har de delat upp det. Men det blir väl bra så, då blir det inte så mycket trängsel när skidorna ska hyras. Fast det lär bli mycket folk ändå...

Apropå skidor så är det grymt kul att åka. Visserligen har jag bara gjort det en gång tidigare och har fortfarande inte lärt mig hur man bromsar så tycker jag att det är grymt kul. . .

Måste träna också!!! Får väl bli stride'ing imorgon och simning på lördag...

Just det! Mcdonald's kommer ha en slags kampanj med SÄLLSKAPSSPEL i Happy Meal. Hahaha, me like. Jag vet att de kommer att ha Trival Pursuit och monopol + 3 till typ. Ja, jag tänkte nog bara skaffa mig Trival Pursuit

Nu ska jag kolla på TV och sen göra fysiken innan jag lägger mig .

//Caam

Skola imorgon

Klockan är inte ens nio och jag är redan uppe :O. Ja..imorgon börjar skolan igen. Lovet har gått, som alltid ovanligt snabbt. Jag har inte gjort allt som jag planerade att jag skulle hinna med -.-' .
Anyway så funkar inte "skolstadens hemsida - mitt val " så jag kan inte göra något, jag vet inte ens om jag ska välja några val till trean...å andra sidan så har jag redan 2500 poäng så det är ju inte nödvändigt..

Det snöade igår natt också, synd att det knappast finns något kvar så att jag kan leka.. -.-'  Men jag hoppas på skidåkning på friluftsdagen!!!!

Ska dra och kolla på TV

//Camilla

RSS 2.0