Universitetsbesök..

Idag har jag varit nere i Lund på Universitetsbesök. Jag gick på informationen på kriminologi, japanska och kinesiska. Helt okej faktiskt...fast kriminologi var inte så intressant som jag först hade trott. Japanska verkar rätt kul, de snackade mycket om stipendier om utlandsstudier osv.

Kinesiskan var nog "höjdpunkten" för dagen.. här fanns det också många stipendier som man kunde söka, även om det bara var till någon sommarkurs. Vi fick besöka första-års-elever som studerar kinesiska just nu, de höll på med muntliga övningar när vi kom in och så kunde vi bara sätta ner bland några för att ställa frågor om vi hade några.
Jag satte mig ner vid en grupp som var väldigt trevliga och snälla ^^. Jag kände att jag fick svar på mina frågor iallafall..

Jag har inte bestämt mig för vad jag ska läsa än, men det blir i Lund, helt säkert. Jag har varit inne på att läsa kinesiska ett tag nu, trodde att det först bara var en kurs, men tydligen är det en utbildning på fyra år. Det lutar faktiskt fortfarande åt det hållet, men samtidigt så vill jag läsa in de vissa kurser som jag inte gör nu. ( Matte D o E (?) och Fysik B)

Imorgon är det dags för uppsatsskrivning i SvB. Wish me luck! (Y)

//Camilla

Vaccination..

Efter mycket tvekande så har jag tagit sprutan. Just nu har jag bara lite värk i armen, inget annat. Hoppas bara att det inte blir värre >.<. Vissa har ju fått feber och sånt..

Måste ta resevaccinet snart också :o. Ska boka tid på Capio där studenter får 15% rabatt, inte mycket med alltid något ^^.

RSS 2.0