2012 - random

Av någon konstig anledning får jag alltid "städlust" mitt i natten?!?! Har verkligen lust att rensa ut alla mina gamla arbeten som jag vet att jag aldrig någonsin kommer titta på...

Till något helt annat så är jag desperat efter ett sommarjobb. Orkar verkligen inte sitta en till sommar utan att göra något vettigt. Jag behöver pengarna och jag behöver åka bort i augusti. Det bästa hade ju varit om jag kunde jobba hela juni och juli för sedan ta två veckors semester utomlands i augusti.

Nu hoppar vi vidare till nästa ämne - musik. Jag längtar efter en gitarr, ångrar att jag inte köpte någon när jag var på den där kvällsrean. Men de säljer fortfarande gitarrpaket för 1095:-, inkl gigbag,stämappart, remma och plektrum dvs allt man behöver för att börja spela.

Det finns så sjukt mycket som jag vill göra, men tiden räcker fan inte till. 24 timmar på ett dygn är alldeles för lite >.<

Det är påsklov för tillfället och lite ledighet, jag har tyvärr lyckats samla på mitt ett par omtentor till nästa vecka och borde egentligen börja plugga till de. Men det har varit alldeles för mycket fokus på java dessa dagar, vilket i och för sig är bra eftersom det är den viktigaste kursen och dessutom ett krav för ett flertal kurser i tvåan + trean.

Men det ska gå bra, har satt upp en hel planering och jag hoppas att jag kan hålla mig till den, med andra ord så borde jag sluta skriva eftersom det står datorkommunikation på schemat.

btw. om det finns någon som fortfarande kommer hit, vilket jag tvivlar på så vill jag bara berätta (så att ni inte får en chock när ni ser mig )att mitt hår är superdupertuper kort just nu. Frisören cutta'de av alldeles för mycket, men mitt hår växer ju assnabbt så till dess mössa ftw!

// CAMILLA

RSS 2.0