Photo Impression

Nu har jag installerat ett redigeringsprogram. Min pappa har köpt ( för ett tag sen..) någon slags " mini digitalkamera " som även funkar som en webcamera! Haha så nice ^^, jag trodde att det var en leksak, men tydligen går det att fota med den osv.
Iallafall fick med en CD som innehöll redigeringsprogrammert " Photo Impression ". Det är kul med redigeringsprogram, och denna har alla möjliga funktioner, inte lika bra som Photoshop förstås men den funkar ändå!
Man kan till exempel lägga till ramar/kanter, kalendrar, gratuleringskort med typ " Happy Birthday " " Happy Easter " " Merry Chrismas" osv. Sen så kan man givetvis sätta olika effekter och sånt vanligt. Haha, den har en funktion som jag diggar, det är typ " kloning " som gör så att man kan sätta ett ansikte på en annan person.. HAHHHA låter kanske lite hemskt, men man kan ju klona annat också...

Igår var jag ute med  Madde. Jag åkte till henne direkt efter jobbet och sen gick vi ner till stan, in på Espresso House där jag köpte frapino choklad. Sjuukt gott var det, haha smakar lite bättre än milkshake!! Eftersom det var skitvarmt igår och drickan var iskall så passade det prefekt. Efter det så gick vi ner till Gröningen och satte oss där ^^. Det var nice !!!

Idag har jag bara varit hemma och slappat, skönt efter en "hård" arbetsvecka...

Syrran åker imorgon...så DU få ha det så kuul och ta väl hand om dig!! <3


//Camilla

One week down..

Då har jag två veckor kvar att sommarjobba. Jag är trött, seriöst, de utnyttjar oss till max. Alltså, vi har fått städa nästan alla avdelningars stolar/bord/mattor/leksaker.. Men det värsta är att folk säger att person " N " har varit jätteduktig som städat en avdelning själv. Sanningen är att det är JAG & FILIP som har städat, det enda hon har gjort är typ att ställa ut en massa saker på gården med orden " tvätta detta ". Seriöst, jag blev rätt irriterad när jag fick reda på det. Jag menar, tycker bara att det var såå sjukt taskigt att inte säga ifrån. Ajjah, skitsamma nu, jag har jobbat där i en vecka och jag vet vilka som går att prata med.

Anyway, jag hoppas nu att det är slut på städandet, för jag kommer seriöst att vägra, fan undrar om det ens ingår i mitt jobb att städa deras grejer?
Ajjah, var väl bara det jag ville säga...

//Camilla


Sommarjobb '09

Då är min första arbetsdag över och fjorton dagar återstår. Dagen började med att jag fick skura/tvätta/rensa 20-tal stolar och fem bord. höll på i drygt en timme innan en kille kom för att hjälpa till. Btw. Filip har tiderna 08.30-15.00 och jag har tiderna 07.30 - 14.00, haha så weird...
Stolarna och borden var inte lite smutsiga, så detta tog nästan tre timmar .__. Vi fick en liten fikapaus och fick då glass, te och kakor! ^^
Efter det fortsatte vi med att skura skåp, leksaker(?) och såna där grejer som de har på förskolan.
Sen fick vi lunch och efter det tog vi en rast på 30 minuter. Jag och Filip lirade lite fotboll och snackade en massa, det var trevligt ^^.
Ja efter vår rast blev det mer tvättande!!! HAHAHA, denna gången tog jag över alla underlag med en massa målarfärg på och Filip tog lådor/ställ. Konstigt nog så tog detta drygt två timmar, haha, men det kan ju ockå beror på att jag fick skura om vissa underlag eftersom Filip inte blev nöjd xD.
Anyway, jag slutade en timme tidigare än honom ^^ fast han började i och för sig en timme efter mig så...

Slutsats - min arbetsdag blev inte som jag förväntade mig alls. Jag trodde att jag skulle vara där ensam och typ ta hand om barnen och så...men det är nog roligare att ha någon att umgås med  ^^.

//Camilla

Sommarloov

Nu har jag haft sommarlov i fyra dagar, med helgen inräknad. I fredags var det student och fest hemma hos Sandy. Det var trevligt och kul ^^. Sen spelade vi en massa spel, niiice :D :D :D

Igår var jag på Väla och köpte en router, som inte funkar för tillfället -.-', Jonny skulle hjälpa mig men har inte kontaktat mig ännu...
Anyway, idag så har jag varit och tränat, vilat och bakat Kärleksmums med min syrra ^^. Sjuukt gott haha :D :D. Kom på att det nästan aldrig kommer upp bilder på bloggen, så jag kastar in någon snart..

Imorgon ska jag först ner snabbt till Malmö och sen gå på Bettys avslutning ( om jag hinner ) och sen gå på " avslutningsmiddag" hemma hos henne, kommer bli sjukt nice. Senare på kvällen ska vi på bio och se "The Proposal ".

På midsommarafton ska jag antagligen till kusinerna för att käka sushi, ska bli kul! :-)

Nästa vecka börjar jag sommarjobba och jag ringde dit idag och fick reda på att jag börjar redan 07.30(!!!) och jag är tydilgen placerad på Adofina/Äppelgården och det ligger ännu längre än vad jag hade förväntat mig. Kommer nog inte orka cykla vid den tiden så det får väl bli bussen .__.

Någon gång juli så blir det SKARA SOMMARLAND tillsammans med Betty, det kommer att bli sååå kul och jag längtar sjukt mycket ^^.

Ajjah, måste upp tidigt imorgon, tar tåget ner till Malmö 07.10 så ska nog ta och lägga mig nuu...

//Camilla

Snart sommarlov

Tänkte att det kanske var dags för en liten uppdatering. Ja, vad har då hänt sen sist jag bloggade?
Jag klarade nationella i matte B och nu har jag inga fler ig'n som jag måste tenta upp. Hade i och för sig bara ig i företagsekonomi, men riskerade ju ig i Kemi och fysik, men det har jag klarat av nu ^^.

Igår åt vi middag med japanska gruppen. Det var kul faktiskt, jag åt yakisoba och det var gott som fan ^^. Efter det så drog vi ner på McDonald's där Yumiko bjöd på glass. Sen så sa vi hejdå och gick åt var sitt håll..
Idag så har jag endast haft idrottslektionen som varade i typ halvtimme om inte mindre, vi fick våra betyg och spelade fotboll med ett gäng femteklassare. Haha, de var nästan dubblet så många och vi vann ändå med 10-1. Det var kuuul ^^.

Imorgon är det skolavslutning och sen är det SOMMARLOV. Så mycket som jag har pluggat denna terminen, så ska det bli extremt skönt med lov nu. Inget pluggande, ingen press utan bara en massa tid som jag kan spendera på vad jag vill!
Först ska jag sommarjobba i tre veckor och sen blir det förhoppningsvis Skara sommarland med Betty, det kommer bli awesome.

Nuu ska jag nog ta och fixa lite käk, sen ska jag träna och ikväll ska jag laga mat med syrran ^^

//Camilla

RSS 2.0