Fortet...

Läste nyss på någon random blogg + aftonbladet att Fångarna på fortet kommer tillbaka i höst! Haha, minns att jag följde det rätt ofta när jag var yngre och det är lite utav en "fredagsunderhållning".
Typ gubben i tornet som ställer svåra (?) gåtor, när de blir inlåsta i rummet då det inte klarar av uppgiften och den sumobrottaren kommer för att hämta de. Eller de sista uppgifterna då de går ner till ormar, spindlar och ja..läskiga kryp... det ska bli kul att kolla på det igen :)

Igår var jag ute med Zinajda, vi pluggade matte på bibblan och planerade lite för en klassåterträff i juni. Hoppas bara att alla komme :-). Sen så stack vi för att träna lite!

Idag hade jag bokat tid med en instruktör så jag stack dit och fick ett eget träningspass av en instruktör. Nu ska jag inte göra några maskin övningar utan bara "vanliga" övningar med pilates-/ medicin boll. Så..tre gånger i veckan ska jag göra övningarna och resultatet återstår att se.

Imorgon ska jag träffa Melissa och vi ska väl ta en promenad och typ käka glass, hoppas på fint väder! Sen ska jag till Beme musik och försöka byta min elgitarr mot en akustisk...

Sen blir det antagligen vila + träning på fredag och på lördag blir det Rose Garden med släkten för att fira mosters födelsedag ^^

//Camilla

Dot

Testade precis att göra högskoleprovet på nätet och det går inte bra! Jag fattar knappt någonting av frågorna :'| ...
avslutade dock allt innan jag gjorde klart det. Såå, imorgon ska jag sätta mig ner, med anteckningsblock så att jag kan skriva ner så ja..hoppas på bättre resultat då!

Funderar fortfarande om jag ska klippa mig :o. Mitt hår blir bara längre och ja...det är väl kul på ett sätt men samtidigt kan jag inte styla det som jag kunde innan...hmm...>.<

Ska nog ut och köpa träningskort imorgon också!

// C A M

Ny design

Jag har fått grepp om photoshop nu och kan sitta och leka med det i flera timmar. Gjorde en ny design och den blev jag nöjd med (Y). Det ser dock konstigt ut att "pappret och menyn" är utanför bannern, men ska försöka fixa det tills imorgon (Y)
Anyway..funderar på att göra en ny design så att jag byter varje, eller varann månad. Vet dock inte om jag har tid till det, för mycket att göra i skolan (Y)

Imorgon ska jag tvätta och sen sätta mig ner och försöka göra högskoleprovet + kolla vad jag ska söka in till.

Till dess...

Ha det bra!

//Camilla

Påsklov!

PROJEKTARBETET ÄR INLÄMNAT!
SOLEN SKINER OCH DET ÄR VARMT UTE!
DET ÄR FREDAG OCH NU ÄR DET LOOOOOOOOOV!!!!!

Saker att göra på lovet:
Ansöka till universitet
Öva inför högskoleprovet
Skaffa träningskort
Träffa vänner
Klippa mig? Gjorde det inte sist och nu har priset blivit ännu billigare...

Ajjah, nu ska jag jobba på en ny design till bloggen ;D

//Camilla

ETEBRATKEJORP

Snart SNART är jag klar med projektarbete. Ooh, det ska bli så skönt och lämna in det och sen aldrig mer tänka på det. Givetvis är det redovisningar hit och dit och utvärdering...men innan dess är det PÅSKLOV!

Jag har inte kunnat fokusera på något annat än projektarbetet denna veckan, måste bara skriva klart på rapporten också...vafan skriver man på en analys? :|

För övrigt är det massor av skolarbete även efter lovet. Redovisning i Teknikutv. och företagande..ooh han ville inte ens hjälpa mig med CAD modellen förra veckan, men de andra kan han hjälpa -.-' ( Bara för att han såg en bild som jag hade ritat i Word, i word  alltså, inget fint med det.)

Anwyay...hemsidan verkar bli hur bra som helst! Har äntligen lyckats få in flashfilen och bilderna rör sig inte längre! (H)

Bara rapporten kvar dååå :D

För övrigt:
Högskoleprovet om två veckor -> måste göra gamla prov under lovet :'| sen hm..just det anmäla mig till universitetet!

//Camilla

Music freak

http://www.youtube.com/user/Freddie25

Han spelar 22 TV theme låtar i samma video. Yes det är samma kille som spelar piano och gitarr, haha man ser det på väggen då den enda skuggan är borta...

Första gången jag såg honom var med denna videon:

http://www.youtube.com/watch?v=Pm9L60YBj3s

Så sjukt duktigt, blev verkligen imponerad!

Anyway...så duktigt vill jag också bli :o. Ett utav mina mål med livet (Y)

Plugg nu..

// CAMILLA

New deadline 26 mars

Snabb, random uppdatering:

Ansökning till universitet har satt igång!

Projektarbetet ska lämnas in den 26:e om en vecka alltså!

Anyway, rapporten ska skrivas och hemsidan ska göras klart.

Läget JUST NU: Katastrof...

Flashfilen med den interaktiva delen fungerar inte på min dator, går inte att infoga den till dreamweaver, men det fungerar hur bra som helst i skolan. Hemsidan blev inte som jag förväntade mig, eller den "ser" bra ut, men sidorna ser helt olika ut ._. Bilderna typ flyttar på sig

Jag vet inte hur jag ska skriva klart rapporten (Y)

Det blir plugg på projektarbetet resten av tiden, kommer inte ha tid till att plugga annat (N)

Ja, ville bara ta en liten paus, nu är det dags att sätta sig in i problemet igen

Just det...REMEMBER ME som jag såg var sådär! Rätt seg i början och under filmen med slutet var bra!

Snart LOV

// CAMILLA

Deadline 24 mars

Snart är det dags att söka till universitetet! Ooh, jag har typ ingen aning om vad jag ska läsa till ._.
Har tänkt söka till datasystemsutvecklingsprogrammet i Hässleholm och kanske kinesiska i Lund. Trodde de hade det som språk, men nu verkar det inte så längre...så det får kanske bli Civilekonom med kinesiskt inriktning. Eller så får jag bara läsa en kurs så längre. Har funderat på att läsa upp mina betyg också, alltså läsa matte d & e och Fysik B.
Kommer jag in i Hässleholm lär det bli pendling ett bra tag och det kommer säkert kosta asmycket ._.
HAHA, kom på att om jag läser kinesiska så går hela min teknikutbildning till waste xD

Projektarbetet ska lämnas in snart också, den 24:e mars rättare sagt. Hade tydligen gjort lite fel med hemsidan så nu får jag nästan börja om från början, men det borde gå fortare nu när jag vet exakt hur den ska se ut. Måste börja på rapporten också, så slipper jag stressa sista veckan.

Sen rullar det på, ska ha redovisning i teknikutv. och företagande också. Blir snart trött på läraren, uppgiften skulle vi egentligen hålla på länge under terminen och det skulle typ vara "slutprojekt", men nej helt plötsligt så har vi tydligen ett stort arbete på gång veckan efter påsklovet också. Sen så är han värsta weird ibland, typ om han skriver upp en ekonomi-uppgift på tavlan och vill att vi ska lösa det. " Lös uppgiften, den är riktigt svår faktiskt, ligger på VG-nivå" och sen om typ 2-3 klarar uppgiften så säger han " Alltså, denna är rätt enkel ändå, det är nog G-nivå"..ja ibland blir man bara så trött...

Ledig på tisdag! En lektion och den är inställd! :D

Sen på onsdag ska jag se förhandsvisningen till " Remember me" ( med Robert Pattinson i huvudrollen ) Själv så har jag varken sett twilight eller new moon så det ska bli kul om han är så "snygg" som alla säger :p

Ska börja med rapporten nu (Y) senare blir det några avsnitt av Supernatural (Y)

//Camilla

RSS 2.0