2011

En sista uppdatering år 2011! Vad har hänt sen min senaste uppdatering?

Jo, jag har gått en sjättedel av min utbildning, med både misslyckade och lyckade tentor. Jag har två omtentor nu i januari, en i matematisk algebra och en i krets och mätteknik likström.
Jag är konstigt nog inte så orolig över omtentorna, trots att det inte gick så bra sist. Men eftersom jag nu har läst Analys I och förstått lite mer så bör det inte vara så svårt. Dock hatar jag Algebra, tycker att Analys kursen var mycket roligare, vi får se hur det går. Sen ska jag läsa Linjär Algebra också, owh..

Krets och mätteknik likström borde inte vara så svårt eftersom jag klarade växelströmsdelen, och ja växelström är ju svårare än likström.

Anyway, jag klarade Digitala System tentan, den tentan som jag fruktade mest under hela terminen. Boken är kass och kursen innehåller för det mesta bara en massa 1:or och 0:or. Nu till våren blir det VHDL-programmering, ska bli intressant!
Javaprogrammering också, tänker sitta och repetera lite hemma innan kursen börjar så att det inte blir alltför chockande när vi har vår första föreläsning..

Jag har fått tillbaka lusten för att lära mig spela gitarr, men om jag skaffar en vet jag att jag kommer tappa fokus på skolan, vilket inte är det bästa.
Jag har aldrig pluggat så mycket som jag gör nu, att spendera 8 timmar i skolan en helg är inte likt mig alls, menmen så ska man väl göra om man funderar på att bli ingenjör.

För övrigt så har 2011 varit ett hyfsat bra år.

//CAM

RSS 2.0