Somewhere Doing Something

Nu är det bara en vecka kvar till påsklovet. Jag har programmeringsprov på onsdag och några småläxor i andra ämnen. Enligt planeringen så står det att vi ska ha fysikprov, men eftersom vi bara har haft två - tre lektioners genomgång på det nya momentet så tror jag provet blir framflyttat...hoppas jag...
Veckan efter lovet har jag betydligt mer, prov i engelska, prövning i företagsekonomi och prov i japanska. Jag som hade tänkt ägna påsklovet till att göra saker som jag tycker om, nu får jag ägna lovet åt att plugga istället. Jag måste verkligen klara prövningen, fan asså, jag fattar knappt något av det jag läst, eller jag fattar, men jag vet inte hur man ska räkna ut olika saker >.< ohh, skolan sätter så stor press på en >.<

Jag ska i alla fall åka ner till Malmös nya köpcentrum under lovet, så något roligt blir det ju. Det kommer nog mest bli plugg på kvällen, och lite mindre datortid till annat.

Menmen, nu ska jag kolla på filmen på fyran, samtidigt som jag pluggar företagsekonomi >.<

//Camilla

I'm gonna fight till the end

Denna veckan har bestått av en massa plugg, men har varit helt okej, även om jag var lite halvt sjuk i början...

Dagen började med japanska, vi snackade och gjorde lite övningar. Prov veckan efter lovet, alltså samma vecka som jag har prövning i FE och prov i Engelska ( APPIA). Ajjah, får väl se hur det går.
Spelade schack med Philip och åt lite under rasten innan det var dags för historia. Sen var det svenska, redovisningen gick åt helvete, jag stammade typ ständigt och glömde bort en massa ord. Jag har aldrig tyckt om att redovisa och det är sällan som jag gör bra ifrån mig på en redovisning, sen så är det inte så lätt när ens arbetspartner inte dyker upp.

Sista lektionen var Kemi och läraren hde genomgång på syror och baser. Eftersom vi var max 15 på lektion så blev den inte lång, slutade redan vid 15.45, det var nice.

Det ser ut att bli två relativt lugna veckor innan påsklovet, det behöver jag verkligen! Nu kan jag ägna mig åt att plugga på      företagsekonomin >.<

Imorgon blir det Väla med Zinajda och Melissa.

// Caaam

It's Obvious I Can

Då har ännu en skolvecka gått. Som sagt så har jag inte tid längre att blogga varje dag, så det får väl bli en slags vecko-blogg istället...
Veckan som gått har varit relativt lugn. Men det betyder inte att jag inte har mycket att plugga.

V. 12 inlämning i Svenska + redovisning, Kemi-läxa och prov i Matte på 80 sidor!
V. 13 - inget...?
V. 14 Prov i Fysik och Programmering o_O
V. 15 - LOOOOOV
V. 16 Prövning i Företagsekonomi för min del och prov i engelska ( APPIA ) och japanskaprov!
V. 17 Prov i Historia samt bokrecension i Engelska
V. 18 - Nationella i Engelska, writing delen
V. 19 Slutprov i Kemi, Nationella i Engelska listening/reading delen
V. 20 - inget...?
V. 21 - Prov i engelska Fonetik
V. 22 Nationella i Fysik och sista provet i Kemi : /
V. 23 Nationella i Matte B

Så, där är planeringen för vårterminen. Veckan efter påsk är nog den jobbigaste, hade jag haft ett prov, så hade jag ägnat lovet åt ett ämne, men nu har jag tre ämnen att plugga in. Jag får helt enkelt planera och prioritera det som jag tycker är viktigast. Sen så gäller det att kämpa och inte tappa greppet om allt, vilket jag har gjort ett par gånger. Men det ska inte bli fler gånger. Jag ska k ä m p a in i det sista.

Melodifestivalen imorgon, fan om Caroline Af Ugglas vinner, då vill jag knappt kolla på Eurovision, för hennes låt är den sämsta jag någonsin har hört.

Imorgon blir det även träning och plugg för min del.

Nu ska jag fortsätta skriva på min rapport om tvåspråkighet.

Hoppas ni får en trevlig helg! ^^

//Camilla

Leave Out All The Rest

Då var det väl dags att börja blogga igen. Lite glest har det väl varit mellan de senaste inläggen, men jag har inte tid att blogga, det är alldeles för mycket att göra i skolan. Denna veckan har jag haft tre prov, historia, fysik och kemi.
Jag satt i tisdags natt och pluggade fysik i tre timmar, och i torsdagas satt jag och pluggade kemi fram till två på natten. Det är sjukt mycket tid som jag har lagt ner på skolan de senaste dagarna och mer kommer det nog att bli.
Jag har en rapport-inlämning i svenska + redovisning och prov i matte om två veckor. Prövning i företagsekonomi vecka 16 och jag måste klara det!! Det är nog det skolarbete som jag prioriterar högst just nu.
Sen så är det fler prov/inlämningar som jag inte riktigt har någon koll på...men jag vet iallafall vad jag ska plugga på de senaste dagarna.

// Caam

RSS 2.0