Hey I made it again!:-D

Igår gjorde jag nationella i fysik på tre timmar och 40 minuter. Jag kände mig helt ofokuserad eftersom jag hade suttit uppe i stort sett hela natten för att plugga, fick kanske tre timmars sömn .__.  Haha, jag vet att det är dåligt, men jag ville inte lägga mig förrän jag kände att jag kunde allt. Anyway, klockan tickade och jag blev trött så tillsist så var jag tvungen att sova..
Provet var på ca 10? sidor, 20 frågor och de var inte lätta! Jag satt kvar tills tiden var ute, lämnade in det och kände att det gick åt helvete.
Idag på matten så sa läraren att det tyvärr var många som fick ig på det provet. Vi är åtta i gruppen och jag tänkte bara " fan fan fan ", ville inte be om mitt resultat eftersom att om jag failade så kunde det har förstört min helg xD. Men vissa frågade iallafall och av de var det EN som hade fått G. När lektionen närmade sig sitt slut så var jag bara tvungen att ta reda på mitt resultat. Ja, efter att ni läst rubriken så förstår ni nog att jag klarade provet!!!!!!!! :D :D :D Shiit, asså, jag blev sååå jävla glad och bara  " YEEEEEEEEEEEEEES "  haha. Känner en stor lättnad, både Kemi och Fysik har jag klarat av, de två ämnen som jag fruktade mest. Nästa vecka är det nationella i matte B, mitt förhoppningsvis sista prov denna terminen och jag oroar mig inte alls för det. Men här ska ändå pluggas som fan!

För övrigt så har jag varit på någon märkes outlet idag, köpte tre T-shirts ( varav en är till syrran) och en vindjacka. Det var sjukt lång köö både när vi skulle in och till kassan. Haha, kön till att komma in tog nästan en timme och kön till kassan tog nästan två timmar! Haha, så sjukt sega folk kan va ibland + det är så många som tränger sig, men mig kom de inte förbi ^^.

Just det, ska sommarjobba i år också :D. Sjukt skönt att få tjäna ihop lite pengar ^^. Ska jobba från den 22 juni - 10 juli - tre veckor.

Nu ska jag plugga till mitt förhoppningsvis sista KEMI-prov....organisk kemi med en massa alkaner, alkener, alkyner och arener!

//Caaaam :D

Heey - I made it!!

Efter drygt 20 timmars plugg så fixade det sig. JAG KLARADE MITT SLUTPROV I KEMI!!!!! :D Såå glad och känner en riktigt lättnad nu eftersom JAG VET att jag inte behöver tenta om det i trean!! Kul att jag klarade stökuppgifterna också, annars hade jag fått göra om det nu, på det sista provet som även ska handla om Alkaner, Alkyler och så vidare...

Eftersom det gick så bra, så tänker jag inte ge upp utan kommer att lägga ner minst lika mycket tid på Fysiken. Det blir plugg hela nästa vecka! Soft att vi är lediga torsdag och fredag också, kommer bli nice!
För övrigt så går det som det går, snart har jag gjort klart mitt sista nationella i engelska, speaking på måndag, och vi ska prata om övervakningskameror och sånt?
Fonetik-prov i engelska på tisdag också, blir plugg på det under helgen, sen är det verkligen dags att jag fokusera på fysiken.

Snart är det sommarlov också och jag har bestämt mig för att sommaren 2009 ska bli min bästa sommar ever! Det är trots allt mitt sista "riktiga" sommarlov.

Hm, tråkigt blogginlägg som vanligt ._. men jag har typ inget att berätta..

Btw. GRATTIS JENNY!  :D Så glad för din skull  :D

// Cam

It's MY BIRTHDAY!!!!!!!

Japp, idag fyller jag 18 år!!! Helt sjukt asså. Känner mig inte alls som 18 .__.

Well, ikväll blir det tivoli nere i stan med Betty!!! :D Kommer bli niiice.

Studiedag på måndag ftw.!!!!!!!!!!!!!! Och slutprov i Kemi på tisdag .__. menmen det kommer att gå BRA!!!

// Camilla

RSS 2.0